EN

Born to Run Zrozeni k běhu (audiokniha)

Christopher McDougall


Čtivý příběh o běžcích na stokilometrové trati autor doplňuje o nejnovější vědecké poznatky a současně nám přibližuje portréty osobností, které se vydávají na trasy ultramaratonů, aby odhalili tajemství šťastného života. Zrozeni k běhu změní život každému čtenáři!

Detailní informace

Interpret Jaroslav Dušek
Jazyk čeština
EAN 8594159390553
Datum vydání 18.11.2015
Věk od 15
Formát 143x128 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

Autor knihy se jako miliony jiných amatérských běžců nejméně jednou ročně vážně zranil. Po cyklech bolestí, injekcí a střídání nejmodernějších běžeckých bot chtěl na doporučení lékařů s běháním skoncovat. Místo toho se však vydal do rozpálených kaňonů v Mexiku, kde žijí Tarahumarové – nejtajemnější, nejzdravější a nejšťastnější běžci na planetě. Běhání v extrémních podmínkách jen v sandálech je pro ně stejně přirozené a snadné jako dýchání. Strhující příběh o běžcích na stokilometrové trati změní život každému posluchači!

Nezkrácená verze na 2 mp3 CD

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Christopher McDougall

Christopher McDougall

Christopher McDougall (1962) je bývalý válečný zpravodaj agentury Associated Press a přispěvatel časopisu Men's Health. Třikrát se propracoval do užšího výběru na cenu National Magazine Award a psal pro Esquire, The New York Times Magazine, Outside, Men's Journal a New York. Jeho kniha Born to Run – Zrozeni k běhu (česky 2010) se stala světovým bestsellerem, byla přeložena do 50 jazyků a prodalo se jí několik milionů výtisků. Neméně úspěšné byly i autorovy další knihy, jako například Takoví normální hrdinové (česky 2015) nebo Běhání s oslíkem Shermanem (česky vyjde 2024) i dlouho očekávané pokračování fenomenální prvotiny Born to Run 2 – Zrozeni k běhu 2. Christopher McDougall žije a běhá mezi menonitskými farmami v okolí svého domova na venkově v Pensylvánii.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM