EN

Ozdravná jóga pro seniory

Pro zdravé tělo i mysl

Jana Rachno


Využijte jednoduchá jogová cvičení na cestě za dobrým zdravím!
Tato kniha vám ukáže praktické postupy, ať už v podobě šetrného cvičení či snadných technik, abyste žili dlouho zdraví a plní síly. Cvičením jógových pozic si můžete zpevnit své kosti a podpořit krevní oběh, snížit krevní tlak a vylepšit si držení těla, aby vás nebolela záda. Naučíte se zdravě dýchat, odstraníte stres, příjemně se uvolníte. Oční jógou se zbavíte bolesti hlavy a únavy očí, obličejovou jógou si udržíte svěží vzhled. Také se dozvíte, jak si procvičit paměť a zvýšit schopnost koncentrace.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788026449737
Datum vydání 26.10.2023
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,393
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Využijte jednoduché jógové cviky

na cestě za dobrým zdravím!

Tato kniha vám ukáže praktické ozdravné postupy, ať už v podobě šetrného a klidného cvičení, či formou jednoduchých technik, abyste žili dlouho zdraví a plní síly.

Cvičením jógových pozic si můžete zpevnit své kosti a podpořit krevní oběh, snížit krevní tlak a vylepšit si držení těla, aby vás nebolela záda.

Také se naučíte zdravě dýchat, abyste dostatečně zásobovali své tělo kyslíkem, odstraníte stres, příjemně se uvolníte. Oční jógou odstraníte bolesti hlavy a únavu očí, obličejovou jógou si udržíte svěží vzhled. Autorka vám také poradí, jak si procvičit paměť a zvýšit schopnost koncentrace.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Barbora Hnátek
Krásná a čtivá kniha s velkým písmem, které starší snadno přečtou. Doporučuji!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM