EN

Jóga pro začátečníky

Karolína Chudobová


Průvodce pro každého, kdo chce začít cvičit jógu
Pro všechny budoucí jogíny, váhavé začátečníky a zvídavé duše! Jóga pro začátečníky nabízí autorčin pohled do světa jógy nejen prostřednictvím vlastních zkušeností, ale i díky hlasům jejích jógových přátel. V současné době, kdy se jóga často ztrácí za mystikou a složitými názvy, tento průvodce rozjasňuje temné kouty jógové praxe. Pokud hledáte pomocníka, který vás přivede ke dveřím jógového světa, pak je tato kniha právě pro vás.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Veronika Součková
Jazyk čeština
Počet stran 168
EAN 9788026450504
Datum vydání 23.11.2023
Věk od 15
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,331
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pro všechny budoucí jogíny, váhavé začátečníky a zvídavé duše! Jóga pro začátečníky nabízí autorčin pohled do světa jógy nejen prostřednictvím vlastních zkušeností, ale i díky hlasům jejích jógových přátel. V současné době, kdy se jóga často ztrácí za mystikou a složitými názvy, tento průvodce rozjasňuje temné kouty jógové praxe. Kniha se zaměřuje na skutečnou podstatu jógy – na spojení těla, mysli a duše. Autorka nás vede k poznání, že jóga je mnohem víc než jen fyzické cvičení, je to cesta k hlubšímu sebepoznání a harmonii.

Popis jednotlivých stylů jógy a vysvětlení terminologie doplňují inspirující rozhovory se zkušenými jógovými lektory, které si můžete poslechnout i v podobě podcastů. Součástí jsou i odkazy na videa základních jógových pozic. Pokud hledáte pomocníka, který vás přivede ke dveřím jógového světa, pak je tato kniha právě pro vás.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM