EN

Fascinující jóga

Cvičení pro zdravé fascie, vitalitu a pružné tělo

Nikol Maio


Funkční cvičení pro život bez bolesti. Pro muže i ženy, kteří chtějí více porozumět svému tělu.
Slyšíte slovo fascie poprvé v životě? Tak věřte, že fascie jsou pojivové tkáně, které v našem těle tvoří extrémně důležitou síť. Mají zásadní význam pro naše zdraví, pevnost svalů i ochranu jednotlivých orgánů. Pokud chcete obnovit svoji pružnost a eliminovat bolesti pohybového aparátu, je fasciální jóga právě pro vás. Zkušená lektorka vám ukáže jednotlivé cviky i sestavy, s nimiž optimalizujete své tělo i mysl. Tak do toho – čeká vás praktické cvičení pro bezbolestný život.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788026447863
Datum vydání 08.06.2023
Věk od 18
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,36
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Funkční cvičení pro život bez bolesti. Pro muže i ženy, kteří chtějí více porozumět svému tělu.

Tato kniha vám přibližuje propojení dvou rozdílných světů – fascial fitness a jógy – a je určená všem, kteří se nebojí experimentovat s novými přístupy.

Dozvíte se, jak pečovat o své tělo pomocí automasáží, doteku, cvičení, zvuků tak, abyste se cítili dobře, vitálně a vaše fascie – důležité pojivové tkáně – byly připraveny pro každodenní pohyb.

Šest sestav cvičení je strukturováno dle fasciálních linií. Každá sestava obsahuje QR kód s odkazem na mantru, dechové cvičení, praxi fasciální jógy a závěrečnou relaxaci.

Nikol Maio se józe a zdravotnímu cvičení věnuje již mnoho let, pracuje jako pohybový terapeut a školí nové jógové učitele.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Nikol Maio

Nikol Maio

Vystudovala Fakultu tělesné výchovy a sportu, sportu se věnuje od malička, dlouho se také věnovala tanci. Po studiu FTVS se začala zajímat o funkční a zdravotní pohyb a styly body and mind, kde je kladen větší důraz na vědomý pohyb. Nejvíce se pak našla v józe. Ve své první knize na téma fasciální jóga propojuje koncept funkčního fitness s jógovým světem. Józe a zdravotnímu cvičení se věnuje již mnoho let, pracuje jako pohybový terapeut a školí nové jógové učitele. Ráda lidem předává umění pochopení vlastního těla a souvislostí spojených s pohybovými návyky během dne.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM