EN

Biosimilars

Vladimír Tesař


Vývoj tzv. biosimilars neboli biologicky podobných léčivých přípravků je rychlý, v posledních letech se ve farmaceutickém průmyslu staly velkým hitem. Monografie pod edičním vedením prof. MUDr. Vladimíra Tesaře, DrSc., představuje v naší lékařské literatuře ojedinělou publikaci, jež přehledně a v dostupné podobě, s důrazem na klinické využití informací, mapuje užití biosimilars v různých lékařských oborech.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788020446428
Datum vydání 01.11.2017
Věk od 18
Formát 170x240 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,43
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vývoj tzv. biosimilars neboli biologicky podobných léčivých přípravků je rychlý a v posledních letech se v oblasti farmaceutického průmyslu staly biosimilars velkým hitem. Tento typ látek je vnímán jako ekonomicky příznivá alternativa originálních přípravků, která zvyšuje dostupnost biologické terapie.

Připravovaná monografie pod edičním vedením prof. MUDr. Vladimíra Tesaře, DrSc., představuje v naší domácí lékařské literatuře ojedinělou publikaci, která přehledně a v dostupné podobě, s důrazem na klinické využití podávaných informací, mapuje užití biosimilars v různých lékařských oborech. 

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM