EN

Akutní kardiologie

Jiří Kettner


Druhé, přepracované a doplněné vydání klinicky zaměřené publikace, která je praktickým návodem pro diagnostiku, doporučená vyšetření a léčbu všech nejčastějších akutních kardiovaskulárních onemocnění, a to od zvládnutí akutní fáze po jejich definitivní řešení. Strukturované postupy vycházejí především z existujících doporučení Evropské kardiologické společnosti a současně z každodenních vlastních zkušeností pracoviště.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 640
EAN 9788020444226
Datum vydání 01.05.2017
Věk od 15
Formát 110x185 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,604
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Druhé, přepracované a doplněné vydání klinicky zaměřené publikace, která je praktickým návodem pro diagnostiku, doporučená vyšetření a léčbu všech nejčastějších akutních kardiovaskulárních onemocnění, a to od zvládnutí akutní fáze po jejich definitivní řešení. Strukturované postupy vycházejí především z existujících doporučení Evropské kardiologické společnosti a současně z každodenních vlastních zkušeností pracoviště. Kniha dále obsahuje i návody k provedení nezbytných výkonů u nemocných s akutním kardiovaskulárním problémem, přehled nejpoužívanějších léků a přehled současných evropských doporučení pro jednotlivá kardiovaskulární onemocnění.

V novém vydání je přepracována a doplněna řada kapitol včetně obrazové dokumentace. Objevují se i zcela nové kapitoly, jako jsou Elektrokardiografická diferenciální diagnostika arytmií, Náhlá srdeční smrt nebo Základy umělé výživy v kardiologické intenzivní péči. I druhé vydání Akutní kardiologie si zachová kapesní formát s heslovitým uspořádáním textu a důrazem na přehledná schémata, tabulky a obrazovou dokumentaci s cílem rychlé orientace při řešení akutních kardiovaskulárních stavů.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM