EN

Šťastné a krvavé Vánoce

Případy pro W + W

Robin Stevensová


Dívčí detektivní klub řeší pátý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie.
Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot, v útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda. Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Nina Tara
Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název Mistletoe And Murder
Původní jazyk angličtina
Překladatel Alžběta Ambrožová
Počet stran 384
EAN 9788025355725
Datum vydání 03.03.2022
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,53
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Daisy a Hazel se vypravily na vánoční prázdniny do zasněženého univerzitního městečka Cambridge. Těší se na křivolaké uličky, útulné knihovny a čajovny plné dobrot. V útrobách studentských kolejí však číhá nebezpečí. Jen dva dny před Vánocemi tu dojde k hrůzostrašné krvavé nehodě, ze které se však nakonec vyklube úkladná vražda.

Detektivní duo Wellsová a Wongová tentokrát bude měřit síly nejen s hrstkou otravných dospěláků, ale i s konkurenčním detektivním klubem. Zachovají si i tak chladnou hlavu a břitký úsudek? Podaří se jim odhalit pachatele dřív, než bude po Vánocích?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Případy pro W + W"

Hodnocení čtenářů

Lucie Kopalová
Skvělá kniha.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Robin Stevensová

Robin Stevensová

Robin Stevensová se narodila v Kalifornii, ale ve třech letech se přestěhovala s rodiči do Oxfordu v Anglii. Než se stala autorkou detektivních románů na plný úvazek, pracovala v knihkupectví a jako redaktorka v nakladatelství Egmont. Svůj první román Zločin slečnám nesluší (Případy pro W + W) sice napsala kvůli soutěži National Novel Writing Month, ovšem agentuře ho neposlala. Autorčinu práci na detektivkách ovlivnila také slavná Agatha Christie.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM