EN

Tajemství obsidiánu

Petra Martišková


Soukromá elitní škola v Praze. Dívka, která nemá tušení o svém předurčení. Kluk ze starého královského rodu démonů. Osud, kterému se nedá vyhnout… První díl české fantasy, který si nemůžete nechat ujít!
Jediné, po čem Anna tuží, je zdárně udělat maturitu. Nemá tušení, že je součástí temného světa démonů. Ale pak se jí na zádech objeví podivné znamení… Damien je démon královského původu a má objevit nebezpečného zaklínače, který jako jediný dokáže démony zabít. Zaklínač se prý ukrývá na škole v Praze, takže z Damiena je k jeho nelibosti náhle středoškolský student. Dokáže se postavit své rodině i zažitým tradicím? A tuší, kdo je ta dívka, do které se zamiloval?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr YA fantasy
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 288
EAN 9788076612013
Datum vydání 07.06.2021
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,436
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcelku normální život. Právě vstupuje do závěrečného ročníku střední školy a jediné, po čem touží, je zdárně udělat maturitu. O temném světě, jehož je řízením osudu součástí, nemá nejmenší tušení, dokud se jí na zádech neobjeví podivné znamení.

Damien pochází ze starého královského rodu démonů a ani trošku se mu nelíbí otcův příkaz – má předstírat, že je středoškolským studentem, aby našel nebezpečného zaklínače. Dosud nezasvěcený nepřítel zatím nemá o svém osudu tušení a jako jediný dokáže démony zabít. Navíc se prý ukrývá mezi studenty prestižní školy v Praze. Damien ho touží rychle najít, zlikvidovat a zmizet. Věci se však zkomplikují. Dokáže se postavit své rodině i zažitým tradicím? A tuší vůbec, kdo je ta dívka, do které se zamiloval?

Tajemství obsidiánu je první díl plánované young adult fantasy trilogie zkušené české autorky.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Tajemství obsidiánu"

Hodnocení čtenářů

Helena Tichá
Než jsem se pro čtení této knihy rozhodla, tak jsem si vyhledala nějaké recenze a hlavně ukázky z knihy, abych věděla, zda mě bude kniha bavit. Měla jsem z ní trošku obavy, protože ne každá fantasy kniha mi sedne. Ovšem tato předčila mé očekávání, protože fantasy je v knize opravdu decentně, žádné velké vymyšlené světy a podobně. Příběh se odehrává v současné Praze a zavítáme i do jiných českých měst a je celý obestřený tajemstvím, které vás nutí číst dál a dál a hlavně tu vzniká krásná romantická linka mezi hlavní hrdinkou, která nemá tušení o svém osudu a klukem z královského rodu démonů. Příběh je vyprávěn z pohledu Anny, ale začíná z pohledu Damiena a pak už tam jsou z jeho pohledu jen dvě kapitoly ke konci knihy, brala bych jich tam i víc, ale prostě tohle mi skvěle sedlo a už se těším až začnu číst pokračování... Takže kdo hledáte tajemný, napínavý příběh s romantickou linkou a fantasy postavami, tak určitě doporučuji, mě se to moc líbilo!!!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM