EN

Pagáč jóga

Jógové desatero našima očima

Patricie Pagáčová, Barbora Pagáčová


Jogínské desatero pro život
Cílem jógy není dostat se do co nejnáročnější pozice a v ní pak vypadat dobře – jde především o hledání vlastní cesty a harmonického vztahu k existenci. Herečka Patricie Pagáčová vás spolu se svojí švagrovou, lektorkou jógy Bárou Pagáčovou, provedou jamy a nijamy: desaterem jógových pravidel pro život. Odlehčete s nimi svoji mysl a najděte v józe cestu za pozitivnějším přístupem k sobě a ke svému okolí!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Daniela Pavlíková
Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788026436140
Datum vydání 24.05.2021
Věk od 15
Formát 210x210 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,587
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jogínské desatero pro život

Cílem jógy není dostat se do co nejnáročnější pozice a v ní pak vypadat dobře – jde především o hledání vlastní cesty a harmonického vztahu k existenci. Herečka Patricie Pagáčová vás spolu se svojí švagrovou, lektorkou jógy Bárou Pagáčovou, provedou jamy a nijamy: desaterem jógových pravidel pro život. Odlehčete s nimi svoji mysl a najděte v józe cestu za pozitivnějším přístupem k sobě a ke svému okolí!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Patricie Pagáčová

Patricie Pagáčová

Patricie Pagáčová (rozená Solaříková) se narodila 19. 2. 1988 v Praze. Vystudovala mediální studia na Metropolitní univerzitě v Praze. Herectví se začala věnovat už v 8 letech. V současnosti se věnuje také divadelnímu herectví. V dubnu 2020 rozjela společně se svou švagrovou Bárou pořad Pagáč jóga, na který navázaly i pravidelné jógové víkendy. Mezi její největší záliby patří výlety do přírody s manželem a jejich dvěma psy, jízda na koni a samozřejmě jóga.
Zobrazit profil autora

Barbora Pagáčová

Barbora Pagáčová

Barbora Pagáčová se narodila 18. 11. 1992 v Hodoníně. Po ukončení studia na gymnáziu se rozhodla odjet na zkušenou do Itálie, kde nakonec místo pár měsíců zůstala žít 5 let. Po návratu do ČR se přestěhovala do Prahy, kde se stala instruktorkou jógy a kde našla svůj druhý domov. Kromě jógy je také velkým milovníkem cestování, otužování a překračování hranic komfortní zóny.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM