EN

Ilustrovaný zpěvník. Než zapadne sluníčko

Martin Kajzar, Lucie Kajzarová


Autorské písničky různých žánrů v knize i na CD
Zpěvník obsahuje 21 tematicky pestrých písní. Dětem, rodičům i pedagogům přibližuje různé žánry hudební scény, jakými jsou rock, jazz, šanson, blues, pop, country, Indian pop, hip hop, ale také muzikál nebo opera. Nedílnou součástí titulu je CD, na němž jsou všechny písně jak nazpívané, tak s instrumentačně rozmanitým hudebním podkladem. Na tvorbě CD se podílely významné osobnosti naší scény – světově proslulá zpěvačka Dagmar Pecková či držitelka Ceny Thálie Hana Fialová.

Detailní informace

Žánr písničky
Ilustrátor Eva Nytrová
Jazyk čeština
Původní název Ilustrovaný zpěvník. Než zapadne sluníčko
Počet stran 72
EAN 9788026616085
Datum vydání 04.03.2021
Věk od 4
Formát 195x255 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,439
Typ Kniha + CD audio, MP3
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Zpěvník Než zapadne sluníčko Lucie a Martina Kajzarových obsahuje 21 tematicky pestrých písní. Dětem, rodičům i pedagogům přibližuje různé žánry současné i dřívější populární hudební scény, jakými jsou rock, jazz, šanson, blues, pop, country, Indian pop, hip hop, ale také muzikál nebo opera. Celý zpěvník provázejí nápadité ilustrace výtvarnice Evy Nytrové, z nichž vyzařuje nesmírná radost a porozumění dětskému světu. Nedílnou součástí titulu je CD, na němž jsou všechny písně jak nazpívané, tak s instrumentačně rozmanitým hudebním podkladem, což může usnadnit práci učitelům ve výuce i žákům při domácím nácviku. Na tvorbě CD se spolu s autory zpěvníku a žáky hudební školy podílely také významné osobnosti naší scény – světově proslulá zpěvačka Dagmar Pecková či držitelka Ceny Thálie Hana Fialová.

Lucie a Martin Kajzarovi jsou autorská dvojice profesionálních hudebníků a hudebních pedagogů, kteří své aktivity směřují především do oblasti kultury (aktivní koncertní činnost, pořádání festivalu, koncertů i recitálů, natáčení CD) a pedagogické činnosti spojené s hudebním rozvojem dětí a mládeže (tuzemské a zahraniční výukové kurzy, zajišťování účasti dětí na zahraničních festivalech, pořádání hudebních soutěží, masterclass).

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM