EN

Jak se Vojta ztratil

Petra Braunová


Prožijte s Vojtou napínavé chvilky ve velkoměstě! Právě tam se totiž malý Vojta ztratí.
Prožijte s Vojtou napínavé chvilky ve velkoměstě! Právě tam se totiž malý Vojta ztratí svému strýčkovi Martinovi, který ho vzal na výstavu fotografií. Do galerie se Vojtovi nechce, a tak na strýčka čeká v parku. Po chvilce mu to ale nedá a jde se po parku trochu porozhlédnout. Jde dál a dál, až najednou zjistí, že neví kde je. Co si jen počne ve velkém městě? Neztratí se docela?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788000059846
Datum vydání 12.10.2020
Věk od 6
Formát 160x195 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,256
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Když se Vojta narodil, byl malý jako drobeček. Všichni říkali: Ten je malý! A maminka měla strach, že se ve světě ztratí. Vojta však rostl, rostl a brzy všichni říkali: Ten je velký! A maminka byla ráda, takový kluk ve světě určitě nezabloudí. Ale ouha! Jen rodiče pustili Vojtu poprvé z domu, už se ztratil! Strýček Martin ho vzal do krajského města, kde chystá výstavu fotografií z cest. Do galerie se Vojtovi nechce, a tak se strýčkem domluví, že na něho počká v parku u fontánky s rybičkami. Vojtovi to ale nedá, aby se po parku trochu neporozhlédl, jde dál a dál, a najednou zjistí, že neví, kde je.

Co si jen počne ve velkém městě? Neztratí se docela?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Braunová

Petra Braunová

Po roce 1989 odjela jako au-pair do Francie a pobyt zúročila v knize Česká služka aneb Byla jsem aupair. Debutovala Rošťákem Oliverem (2003) a poté už publikovala každým rokem – knížky pro menší čtenáře (trilogie o Kubovi a Oliverovi, Tramvaj plná strašidel), pro kluky (Ztraceni v čase, 3333 km k Jakubovi, Dům doktora Fišera), pro dívky (Ema a kouzelná kniha, Borůvkové léto s Terezou) i pro dospělé (Pozorovatelka, Kalvárie, Klub radostí dnešního dne). Získala mnohá ocenění a je spisovatelkou na volné noze.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM