EN

Rozhledna na houby

Wernisch Peychlová


Líbilo by se vám popovídat si s vlastním psem a různými jinými zvířaty jejich řečí? Pokud ano, můžete to zkusit jako Lucka s Klárkou, stačí jen mít kamarády, kteří to dovedou!
Byli jste už někdy na rozhledně? Umíte jezdit na kole, plavat, pádlovat a přemluvit rodiče, aby s vámi podnikli něco, čemu rozumějí jen částečně nebo vůbec? Líbilo by se vám popovídat si s vlastním psem a různými jinými zvířaty jejich řečí? Pokud ano, můžete to zkusit jako Lucka s Klárkou, stačí jen mít kamarády, kteří to dovedou!

Detailní informace

Ilustrátor Šárka Ziková
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788087596456
Datum vydání 27.10.2014
Věk od 7
Formát 210x170 mm
Nakladatelství Meander
Hmotnost 0,338
Typ Kniha
Vazba kombinovaný potah s plátěným hřbetem

"Už jste někdy zničehonic potkali na silnici malého hrocha? A poznali byste, že to je hroch? Nespletli byste si ho s malým divočákem?

Byli jste už někdy na rozhledně? Kromě té v Praze na Petříně je jich v naší republice spousta, ale ta, o níž bude řeč, má úplně jinou funkci než ty ostatní. Umíte jezdit na kole, plavat, pádlovat a přemluvit rodiče, aby s vámi podnikli něco, čemu rozumějí jen částečně nebo vůbec?

Líbilo by se vám popovídat si s vlastním psem a různými jinými zvířaty jejich řečí? Pokud ano, můžete to zkusit jako Lucka s Klárkou, stačí jen mít kamarády, kteří to dovedou! Jestli vás zajímá, jak tohle všechno začalo, pokračovalo a nakonec dopadlo, pusťte se do téhle knížky a třeba pak budete mít chuť na další pokračování!

"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM