EN

Čtvrtá opice (audiokniha)

J.D. Barker


Thriller desetiletí! Jako by se propojilo Mlčení jehňátek a film Sedm.
Je perfekcionalista, je neuchopitelný, je psychopat. Přezdívá se mu Opičí vrah. Detektiv Sam Porter ho pronásleduje dlouhých pět let a po celou dobu od něj dostává balíčky s děsivým obsahem. Každá doručená zásilka obsahuje část těla zavražděné oběti. Teď ale došlo k významnému zvratu v pátrání: Porterovi se dostal do ruky vrahův deník. Podaří se mu z šílencových zápisků blíže poznat jeho osobnost? Dokáže rozklíčovat motivy jeho jednání? Pokud uspěje, mohl by najít příští Opičákovu oběť dřív, než bude pozdě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Délka 14 hodin 28 minut
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Fourth Monkey
Původní jazyk angličtina
Řada Sam Porter
EAN 8594050429758
Datum vydání 09.04.2020
Věk od 18
Formát 140x125 mm
Nakladatelství Voxi
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,052
Typ CD audio

"Je perfekcionalista, je neuchopitelný, je psychopat. Přezdívá se mu Opičí vrah. Je to zabiják s pokřiveným viděním světa a s absolutní absencí soucitu.

Detektiv Sam Porter ho pronásleduje dlouhých pět let a po celou tu dobu od něj dostává balíčky s děsivým obsahem. Každá doručená zásilka obsahuje část těla zavražděné oběti.

Teď ale došlo k významnému zvratu v pátrání: Porterovi se dostal do ruky vrahův deník. Podaří se mu z šílencových zápisků vydedukovat jeho osobnost? Dokáže rozklíčovat motivy jeho jednání? Pokud uspěje, mohl by dosáhnout něčeho donedávna nepředstavitelného – totiž najít příští Opičákovu oběť dřív, než bude pozdě."

Další tituly z řady "Sam Porter"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
J.D. Barker

J.D. Barker

J. D. Barker nepatří k autorům, kteří o spisovatelství snili od dětství. Jeho raná tvorba vycházela ve středoškolském časopise, ale tolik čněla nad průměr, že ho s nabídkou práce oslovil šéfredaktor magazínu Dvacátá pátá paralela. V tamní redakci Barker strávil několik turbulentních let s člověkem, jenž se později proslavil jako Marilyn Manson. Souběžně s publicistickou tvorbou se Barker pustil také do psaní knih. Ukázky svého rozepsaného debutového románu poslal Stephenu Kingovi a požádal ho, zda by směl použít jméno jedné z jeho postav. Od Kinga dostal nejen svolení, ale také nadšené povzbuzení do další spisovatelské práce. Následovala celá řada mezinárodních úspěchů, z nichž zatím největší představuje kniha Čtvrtá opice. Barkerova trilogie s detektivem Samem Porterem posunula podle mínění recenzentů hranice žánru. Barker v ní stvořil psychopatického vraha, který má v sobě cosi z antihrdinů Mlčení jehňátek nebo filmu Sedm; je temný, děsivý a fascinující.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM