EN

Studium na Cambridgi bylo pro ně příslibem dobrého života. Ve skutečnosti tam našly smrt.
Slovutnou univerzitou se plíží smrt. Umírají především dívky a odcházejí ze světa vlastním přičiněním. Když se o celou věc zajímat policie, vyjde najevo, že psychologický profil, pohyb po sociálních sítích a aktivity zemřelých vykazují shodné rysy. Mohl je někdo k sebevraždě dohnat? Detektiv inspektor Mark Joesbury se odhodlá k nebezpečnému kroku: vyšle do Cambridge svou podřízenou Lacey Flintovou. Ta se má vydávat za studentku a pokusit se odhalit, co se na univerzitě vlastně děje.

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Dead Scared
Původní jazyk angličtina
Řada Lacey Flint
Překladatel Martin Verner
Počet stran 500
EAN 9788074980923
Datum vydání 07.10.2015
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,563
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

"Studium na Cambridgi bylo pro ně příslibem dobrého života. Ve skutečnosti tam našly smrt.

Slovutnou univerzitou se plíží smrt. Umírají především dívky a vždy odcházejí ze světa vlastním přičiněním. Když se však začne o celou věc zajímat policie, vyjde najevo, že psychologický profil, pohyb po sociálních sítích a aktivity zemřelých vykazují shodné rysy. Je možné, že je někdo k sebevraždě dohnal?

Dokázat tuto domněnku se zdá zprvu nemožné, a tak se detektiv inspektor Mark Joesbury odhodlá k nebezpečnému kroku: vyšle do Cambridge svou podřízenou Lacey Flintovou. Ta se má vydávat za studentku a v této roli se pokusit o odhalení skutečného pozadí podivných událostí.

Lacey Flintová ví, do jak nebezpečné mise se pouští. Vlastně i trochu pochybuje, jestli to pro ni není příliš velké sousto. Podaří se jí vylákat vrahy na světlo, anebo se stane další obětí jejich smrtonosné manipulace?"

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Lacey Flint"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sharon J. Bolton

Sharon J. Bolton

Sharon J. Bolton vyrostla na malém městě v hrabství Lancashire a po univerzitních studiích pracovala v několika londýnských PR agenturách. Kariérních ambicí se však ochotně vzdala: nejprve kvůli mateřství a posléze kvůli psaní, protože tyto dvě věci považuje za hlavní smysl života. Za literární tvorbu byla nominována na celou řadu cen. Mnohé z těchto nominací proměnila ve vítězství, včetně mety nejvyšší – zisku prestižní ceny Dagger in the Library. Recenze a ohlasy na knihy Sharon J. Bolton nešetří chválou a i na české databázi knih dosahují její romány vysokých čtenářských hodnocení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM