EN

Křižovatka života

Julianne MacLean


Emotivní příběh o bolestných ztrátách, šokujícím tajemství a nové naději
Abbie MacIntyreová má všechno. Milujícího a úspěšného manžela, skvělého syna, krásný dům, oddaného psa a lékařskou kariéru. Jedné osudové noci se její dokonalý život převrátí naruby. Při návratu domů ji ze silnice smete opilý řidič – ten řidič je její manžel Alan... Abbie z nehody vyvázne, Alan však nepřežije. Tragický okamžik přináší spoustu bolestných otázek a ještě bolestnějších odpovědí. Není štěstí jenom iluze?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název A Curve in the Road
Původní jazyk angličtina
Počet stran 264
EAN 9788026717294
Datum vydání 27.02.2020
Věk od 18
Formát 145x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,451
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Abbie MacIntyreová má všechno. Milujícího a úspěšného manžela, skvělého syna, krásný dům, oddaného psa a lékařskou kariéru. Jedné osudové noci se její dokonalý život převrátí naruby. Při návratu domů ji ze silnice smete opilý řidič – ten řidič je její manžel Alan... Abbie z nehody vyvázne, Alan však nepřežije. Tragický okamžik přináší spoustu bolestných otázek a ještě bolestnějších odpovědí. Abbie začíná zjišťovat, že její štěstí byla jen iluze. Pravda, kterou se dozvídá, pro ni bude zkouškou. Jak zvládnout osamění? Kde znovu hledat životní sílu? Uprostřed beznaděje se ale začne rodit nečekané citové pouto.

Bestsellerová autorka Julianne MacLean přichází s napínavým a emocemi nabitým příběhem, který prozkoumává tajemství a skryté pravdy jednoho zdánlivě perfektního manželství.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM