EN

Kovy - Ovšem (audiokniha)

Karel Kovář


Ze života za kamerou. Bez filtrů. Bez scénáře. O všem.
Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od téměř idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na YouTube a smíření se se svou identitou. O stránce života, která byla důsledně skryta. O rodině a snaze zůstat sám sebou. O slzách smutku, štěstí a hlavně smíchu, protože toho není nikdy dost... Jednoduše o všem!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr non-fiction
Interpret Karel Kovář
Délka 3 hodin 20 minut
Jazyk čeština
EAN 8594050426610
Datum vydání 28.02.2019
Věk od 12
Formát 140x125 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,054
Typ CD audio

Ve sbírce osobních příběhů a básní sdílí Karel Kovář cestu obyčejného kluka z malého města, jehož život se během pár let otočil doslova vzhůru nohama. Od idylického dětství, přes komplikované dospívání a tragikomické vztahy, až po budování kariéry na youtube a smíření se se svou identitou. O stránce života, která byla důsledně skryta. O snaze zůstat sám sebou. O slzách smutku, štěstí a hlavně smíchu, protože toho není nikdy dost... Jednoduše o všem!

Karel Kovář, vystupující na youtube po přezdívkou Kovy, natáčí již déle než 5 let videa, ve kterých mluví převážně o sociálních sítích, aktuálních tématech, veřejném dění i politice. Ovšem je jeho knižním debutem, ve kterém se prolíná autobiografie, zápisky z cest, básně a autorovy fotografie.



Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Karel Kovář

Karel Kovář

Karel Kovář, známý jako Kovy, je český youtuber, vloger a donedávna také let’s player. Pochází z Pardubic, kde ve svém pokojíčku natočil první video. YouTube mu pak převrátil život vzhůru nohama. Od ostatních českých youtuberů se liší tím, že probírá aktuální společenská témata, politiku, odvrácenou stranu sociálních sítí či například bankovní půjčky. Jeho tvorba se zakládá na infotainmentu (propojení informací a zábavy) a pomocí videí se snaží bořit předsudky ve společnosti. V letech 2016, 2017 a 2018 dostal ocenění Videobloger roku. Časopisem Forbes byl označen za 17. nejvlivnějšího Čecha na sociálních sítích v roce 2016 a poté se v roce 2017 objevil v žebříčku 30pod30. Jeho literárním debutem je velmi osobní knížka Ovšem, v níž se snaží inspirovat mladé lidi k cestování a zájmu o dění kolem sebe. Popisuje zde klasické i méně tradiční výzvy, které provázely jeho dospívání. V roce 2019 zabrousil do úplně jiného žánru – jeho iPohádka vypráví o tom, co se stane, když se pohádkové království připojí k internetu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM