EN

Když zpívají cvrčci

Charles Martin


Naděje někdy přichází z nečekaných míst
Reese Mitch je nemluvný samotář. Celé dny tráví u jezera Burton, opravuje lodě a snaží se zapomenout na minulost… Pak se ale shodou okolností setká s Annie, sedmiletou holčičkou s nemocným srdcem, a náhle stojí před obtížnou volbou. Možná by mohl dívce pomoci, ale dokáže překonat vlastní bolest a čelit svým tragickým vzpomínkám?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název When Crickets Cry
Původní jazyk angličtina
Počet stran 360
EAN 9788026712558
Datum vydání 20.09.2018
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,509
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Na náměstí ospalého jižanského městečka stojí stánek s citronovou limonádou, který provozuje sedmiletá Annie. Má nemocné srdce a prodejem limonády si vydělává peníze na operaci, která by jí mohla zachránit život.

Shodou okolností se u jejího stánku zastaví nemluvný samotář Reese Mitch, který se po tragické smrti své manželky vzdal práce chirurga a uchýlil se k jezeru Burton, kde opravuje lodě a snaží se zapomenout na minulost.

Jejich životy se po osudovém setkání navždy změní a Reese náhle stojí před těžkým rozhodnutím: aby mohl Annie pomoci, bude muset čelit svým bolestným vzpomínkám.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Charles Martin

Charles Martin

Charles Martin vydal již přes deset románů. Podle bestselleru Hora mezi námi vznikl v roce 2017 také film. Psal od útlého mládí a tato touha ho neopustila ani na vysoké škole, kde studoval angličtinu a žurnalistiku. Pracoval v pojišťovnictví, ale nakonec si splnil sen a stal se spisovatelem. S manželkou a třemi syny žije na Floridě, má rád rybaření, bojové umění taekwon-do a ke svým knihám říká: „Dnešní společnost je skeptická, já ale čtenářům přináším naději.“ Jeho romány se dostaly mezi bestsellery žebříčku New York Times a byly přeloženy do mnoha světových jazyků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM