EN

Elena: Letní rozhodnutí

Nele Neuhausová


Moderní Romeo a Julie s detektivní zápletkou.
Život bez koní si Elena nedokáže představit. V sedle zapomene na vše kolem. Vlastně by na koňské farmě rodičů mohla být šťastná, kdyby ji stále netížilo hořké nepřátelství mezi vlastní rodinou a rodinou jejího přítele Tima. Temné rodinné tajemství ty dva nutí, aby svůj vztah skrývali. Když se na okolních farmách začnou dít podivné věci a i Elenin kůň jedné noci tajemně zmizí, rozhodnou se s Timem přijít celé nebezpečné záhadě na kloub. Otázkou je, co je silnější: jejich láska nebo stará rodinná nenávist?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název Elena – Ein Leben für Pferde 2: Sommer der Entscheidung
Původní jazyk němčina
Řada Elena
Počet stran 312
EAN 9788026420644
Datum vydání 27.08.2018
Věk od 13
Formát 145x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,344
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Život bez koní si Elena nedokáže představit. V sedle zapomene na vše kolem. Vlastně by na koňské farmě rodičů mohla být šťastná, kdyby ji stále netížilo hořké nepřátelství mezi vlastní rodinou a rodinou jejího přítele Tima. Temné rodinné tajemství ty dva nutí, aby svůj vztah skrývali.

Když se na okolních farmách začnou dít podivné věci a i Elenin kůň jedné noci tajemně zmizí, rozhodnou se s Timem přijít celé nebezpečné záhadě na kloub. Otázkou je, co je silnější: jejich láska nebo stará rodinná nenávist?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Elena"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM