EN

Zdravé svačiny do školy i do práce

Jana Keithová


Vyzkoušejte svačiny, které vám dodají zdraví a sílu!
Přiznejme si, že dnešní uspěchaná doba přeje potravinám, které našemu zdraví příliš neprospívají. Pokud chcete jít jinou cestou a dát sobě a svým dětem skvělé a přitom zdravé pokrmy, vyzkoušejte tuto kuchařku. Připravte podle ní domácí zdravé svačiny, o kterých budete s jistotou vědět, že obsahují jen ty ingredience, které chcete. Najdete zde recepty na slané i sladké pečivo, nepečené sladkosti, výborné pomazánky, domácí sýr či šunku.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788025335611
Datum vydání 25.01.2018
Věk od 18
Formát 170x243 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,235
Typ Kniha
Vazba publikace vázané spirálou

Přiznejme si, že dnešní uspěchaná doba přeje potravinám, které slibují dlouhou trvanlivost, jsou levné a mají výraznou chuť. Toho všeho lze ale dosáhnout jen s pomocí chemických přísad, které však našemu zdraví neprospívají.

Pokud chcete jít jinou cestou a dát sobě a svým dětem skvělé a přitom zdravé pokrmy, vyzkoušejte tuto kuchařku. Uvidíte, že rychlé jídlo z automatu nebo balíček sušenek snadno zvládnete nahradit domácí zdravou svačinkou, o které budete s jistotou vědět, že obsahuje jen ty ingredience, které chcete.

Slané pečivo

• sladké pečivo

• nepečené sladkosti

• výborné pomazánky

• domácí sýr a šunka.

Vyzkoušejte svačiny, které vám dodají zdraví a sílu!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Pavla Bártová
Zdravé, jednoduché a chutné recepty.
Radim Keith
Z jedlíka baget na benzínkách a hltače hektolitrů limonád jsem se stal živoucím důkazem, že úpravou jídelníčku můžu nejen být zdravější, ale i hubenější. A kdo jiný by mohl jako první říci, že všechno, co je v této zdravé kuchařce, je chutné, dobré a stojí za to. Doporučuji a jsem rád, že tato kniha vznikla.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM