EN

Národní pohádky pro malé děti

Martina Drijverová


Vstupte do vlídného světa pohádek.
Knížka nabízí zkrácené a zjednodušené verze českých a moravských pohádek přepsaných do jazyka srozumitelného dětem raného školního věku. Do knihovničky ji rádi zařadí začínající čtenáři, ale určitě ji vyhledají také rodiče pro společné čtení s dětmi. Čtenáře určitě pohladí vlídné ilustrace Dagmar Ježkové, na kterých je jedna princezna líbeznější než druhá, čertíci jsou sice zlobiví, ale neděsí, a koláče na míse zvou k nakousnutí.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788026611929
Datum vydání 06.11.2017
Věk od 5
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,344
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

S kým se můžete setkat v českých pohádkách? S chytrými i hloupými mládenci, s pracovitými i línými dívkami, s myslivci, pány a také s čerty! Nechybí tu vodníci, princové a princezny, draci a poklady. O tom všem si v naší minulosti lidé vyprávěli - a teď se s národními pohádkami můžete seznámit i vy.

Další tituly z řady "Pohádky a pověsti pro malé děti"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martina Drijverová

Martina Drijverová

Martina Drijverová píše knihy nejrůznějších žánrů pro děti všech věkových kategorií. Pochází z bilingvní rodiny (tatínek byl Holanďan), ihned po absolvování střední školy v roce 1969 odjela do Paříže, kde na Sorbonně studovala dějiny francouzského umění. Po návratu tlumočila a překládala z francouzštiny a za dva roky se dostala na FAMU. Poté pracovala několik let jako dramaturgyně redakce pro děti a mládež v Československém rozhlase, kde adaptovala pohádky vlastní i cizí. Několik pohádek a animovaných seriálů připravila pro Českou televizi. Od roku 1986 je spisovatelkou na volné noze. Má dceru a syna, který je výtvarníkem. Mezi její nejznámější knihy patří Sísa Kyselá, Domov pro marťany, Zlobilky a Nezbedníci.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM