EN

Vyber si svého mazlíčka a nauč se o něj starat

Katarína Belejová H., Petra Bartíková


Knížka s Mazlíčkomatem, kterým „změříš“ svou schopnost pečovat o svého mazlíčka!
Jedno vypadá jako pochodující list, druhé jako plyšová koule. Třetí je nejšťastnější ve vodě a čtvrté na větvi. Strašilka, morče, rybička a leguán. Už víš, o které zvířátko se chceš starat? Pomůžeme ti to zjistit. V této knize najdeš Mazlíčkomat, což je speciální přístroj, díky kterému se dozvíš, jaké zvířátko se pro tebe hodí, čím se živí, kde bydlí, co potřebuje, aby bylo šťastné, a na co musíš dát pozor, aby si neublížilo. Zkrátka to nejdůležitější do začátku!

Detailní informace

Ilustrátor Aneta Žabková
Jazyk čeština
Počet stran 24
EAN 9788000046327
Datum vydání 21.08.2017
Věk od 6
Formát 230x260 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,388
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jedno vypadá jako pochodující list, druhé jako plyšová koule. Třetí je nejšťastnější ve vodě, čtvrté na větvi a pátému je dobře v parku, kde může běhat jako o závod. Strašilka, morče, rybička, leguán a pes. Už víš, o které zvířátko se chceš starat? Pomůžeme ti to zjistit. V této knize najdeš Mazlíčkomat, což je speciální přístroj, díky kterému se dozvíš, jaké zvířátko se pro tebe hodí, čím se živí, kde bydlí, co potřebuje, aby bylo šťastné, a na co musíš dát pozor, aby si neublížilo. Zkrátka to nejdůležitější do začátku!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Bartíková

Petra Bartíková

Vystudovala českou literaturu a několik let se živila jako novinářka. Ve volném čase jezdila po světě, objevovala knihy pro děti a psala o nich na svůj blog. Po čase novinařinu opustila, aby se vydala vstříc novému dobrodružství – v brněnském nakladatelství B4U Publishing, kde vymýšlela a psala knihy pro děti. V redakci už sice nepracuje, ale dětské knížky má pořád moc ráda. A stále o nich píše blog Bobina dětem.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM