EN

Anička u moře (audiokniha pro děti)

Ivana Peroutková


Aniččina prázdninová dobrodružství v exotickém Egyptě, tentokrát k poslechu!
Anička odlétá se svými rodiči na krátké prázdniny do Egypta. Bere si s sebou opět svůj deník a je plná očekávání, co všechno v neznámé exotické zemi prožije. Na prázdninách si Anička najde novou kamarádku a pozná i zajímavosti Egypta. Nejúžasnější zážitek ji čeká při potápění v korálovém moři. Poslechněte si, jaká dobrodružství ještě zažila!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Interpret Martha Issová
Délka 2 hodin 26 minut
Jazyk čeština
Řada Anička
Počet stran 0
EAN 8594050423237
Datum vydání 05.06.2017
Věk od 6
Formát 140x125 mm
Nakladatelství ALBATROS
Edice Audioknihy
Hmotnost 0,055
Typ CD audio

Aniččina prázdninová dobrodružství v exotickém Egyptě, tentokrát k poslechu! Anička odlétá se svými rodiči na krátké prázdniny do Egypta. Bere si s sebou opět svůj deník a je plná očekávání, co všechno v neznámé exotické zemi prožije. Na prázdninách si Anička najde novou kamarádku a pozná i zajímavosti Egypta. Nejúžasnější zážitek ji čeká při potápění v korálovém moři. Poslechněte si, jaká dobrodružství ještě zažila!

Další tituly z řady "Anička"

Audio

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivana Peroutková

Ivana Peroutková

Ivana Peroutková píše pro malé čtenáře, teenagery i dospělé. Její prvotinou je kniha Na vahách života. Je autorkou mimořádně úspěšné série o holčičce Aničce. Menší čtenáři si oblíbili také její minidetektivky Ukradená cukřenka a Ukradený prsten ze série Frantík, malý detektiv. V roce 2018 odstartovala Ivana Peroutková knihou Valentýnka a narozeniny další knižní sérii, tentokrát o nevšední holčičce Valentýnce. Knihy Ivany Peroutkové se pravidelně umisťují na předních místech čtenářských anket a získaly několik ocenění. V roce 2018 získala za sérii o Aničce také Cenu Albatrosu za významný počin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM