EN

Velmi osobní kniha o zdraví

Jak zvládat jídlo, kariéru, rodinu, péči o sebe, kritiku, věk a chuť na čokoládu

Margit Slimáková


Jak dát tělu to nejlepší v dnešní uspěchané době? Tipy od nejvlivnější české expertky v oblasti zdravého životního stylu.
Jsme obyvatelé přepychové části Země. Máme dostatek vody a jídla. Můžeme studovat podle chuti a zájmů, většina z nás si vybírá, co bude v životě dělat. Pokud onemocníme, jsme obklopeni kvalitní dostupnou péčí a blahobytem. Zároveň jsou ale mnozí věčně unavení, přejedení, nespokojení a stále ve spěchu. Může to být jinak? Ano! Univerzální recept nemám, ale nabízím střípky ověřených doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě co nejlépe pečovat.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 336
EAN 9788026507536
Datum vydání 17.05.2018
Věk od 14
Formát 190x250 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,917
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

„Až dočtete tuto výjimečnou knihu uleví se vám. Už nikdy vás nenapadne držet dietu. Zjistíte totiž, že žít zdravě je mnohem přirozenější, logičtější a jednodušší než jste si mysleli."


Hanka Zemanová - autorka bestsellerů Nová Biokuchařka a BioAbecedář

„Neznám nikoho, kdo dokáže nadchnout do zdravého jídla i životosprávy tolik lidí a tak trvale jako Margit — je jedinečná, stejně jako tato kniha.“


Robert Vlach - podnikatelský poradce a autor bestselleru Na volné noze


Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

Lucie Nečesalová
Zajímavá, čtivá, svižná a graficky hezká kniha. Nenajdete tam žádné nudné poučky, naopak je vše vysvětleno příjemnou formou. Četla jsem ji jako román :-) prostě tahle kniha mě baví :-)
Irena Plasilova
Konecne je na svete kniha, ktera je velmi ctiva a plna smysluplnych rad. Vsem ji vrele doporucuji a jsem rada, ze jsem si ji poridila.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Margit Slimáková

Margit Slimáková

Margit je specialistka na zdravotní prevenci a výživu. Věnuje se poradenství, osvětě, publikační i přednáškové činnosti a ve své práci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny. Prosazuje zdravou výživu do škol a je autorkou tzv. Zdravého talíře, který nahrazuje zastaralou výživovou pyramidu. Margit také založila a koordinuje Globopol, první český think-tank zaměřený na otázky výživy a zdravotní prevence. Ve své Velmi osobní knize o zdraví, které už se prodalo přes 50 000 výtisků, nabízí řadu doporučení a nápadů, jak o sebe v tomto hektickém světě pečovat.
Zobrazit profil autora

Recenze

kultura21.cz - Jak jíst a žít skutečně zdravě

„Díky přehledně členěnému textu, vypíchnutí stěžejních informací a srozumitelnému podání celého obsahu je snadné získat pocit, že to všechno zvládnete.“

zdravakrasna.blogspot.com - Recenze - Velmi osobní kniha o zdraví

„Kniha je to úžasná, nic nevnucuje, postoj má sice jasně daný, ale je z ní cítit takové to "Hele, takhle to dělám já, ale jestli to tak budeš dělat ty, je čistě na tobě."
NAPIŠTE NÁM