EN

Coolinářka - Testováno na rodině

Svatava Vašková


1 foodblogerka a maminka na plný úvazek, 4 roční období, 80 sezónních receptů pro celou rodinu.
Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát teprve nedávno – na mateřské dovolené. Za necelý rok si získala řadu nadšených čtenářů a to už byl jen krůček k vydání knížky. V maximálně autentické kuchařce najdete její nejoblíbenější rodinné recepty. Kniha je rozdělena do čtyř částí – jaro, léto, podzim a zima. Výběr pokrmů mapuje celý rok a vy tak můžete vařit ze surovin, které jsou právě k dispozici.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025329726
Datum vydání 31.10.2016
Věk od 10
Formát 200x252 mm
Nakladatelství Fragment
Edice Coolinářka
Hmotnost 0,65
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

1 foodblogerka a maminka na plný úvazek, 4 roční období, 80 sezónních receptů pro celou rodinu.

Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát teprve nedávno – na mateřské dovolené. Prostřednictvím autorských fotografií a receptů na něm sdílí svou vášeň pro vaření. Za necelý rok si získala řadu nadšených čtenářů a to už byl jen krůček k vydání knížky, kterou právě držíte v ruce.

V maximálně autentické kuchařce najdete její nejoblíbenější rodinné recepty. Kniha je rozdělena do čtyř částí – jaro, léto, podzim a zima. Výběr pokrmů mapuje celý rok a vy tak můžete vařit ze surovin, které jsou právě k dispozici. Máte rádi klasiku jako jsou kynuté buchty, segedínský guláš nebo piškotovou bábovku lehounkou jako pírko? Nebo raději něco z moderní kuchyně: exotickou květákovou polévku, krevety či slaďounký dezert Pavlova? Všechny tyto recepty v kuchařce najdete a jsou jednodušší, než se zdá!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Svatava Vašková

Svatava Vašková

Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát na mateřské dovolené. Prostřednictvím autorských fotografií a receptů na něm sdílí svou vášeň pro vaření. Zakrátko si získala řadu nadšených čtenářů, a to už byl jen krůček k vydání autorských kuchařek. Její recepty jsou snadné, rychlé a z dostupných surovin.
Zobrazit profil autora

Recenze

blesk.cz - Pohladí vaše chuťové buňkym, ale i oko

„…Jedna z nejkrásnějších kuchařských knih loňského roku!.."

respekt.cz - Recenze: Coolinářka,Testováno na rodině

„…Bez ohledu na fakt, že kuchařkami je trh opravdu přesycen, tahle má svou nepopiratelnou hodnotu ve vynikajícím foto i grafickém zpracováním, jednoduchosti receptů, takže jde vlastně o dílo hezké i užitečné…“
NAPIŠTE NÁM