EN

Tak chutná hygge

Svatava Vašková


Připravte si večeři ve stylu hygge
Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a chutné večeře. A aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. V čem vlastně hygge spočívá? Je to pocit teplého domova, bezpečí, sounáležitosti a štěstí. Jsou to chvíle, které trávíte s blízkými lidmi. Je to stůl osvětlený svíčkami a skvělé jídlo na něm. Nechte se inspirovat a zažijte kouzlo okamžiku i u vás doma.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788025338858
Datum vydání 01.11.2018
Věk od 15
Formát 200x252 mm
Nakladatelství Fragment
Edice Coolinářka
Hmotnost 0,656
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená s chlopněmi

Ve své třetí kuchařce se foodblogerka Coolinářka zaměřila na rychlé a jednoduché večeře. Aby byl zážitek z jídla dokonalý, propojila své recepty s dánským konceptem hygge. Všechna jídla uvařila a nafotila tak, aby vás výsledek inspiroval k tomu, že si stejnou atmosféru pohody vykouzlíte i u vás doma.

A v čem vlastně hygge spočívá? Je to pohoda, kterou cítíte, když se šálkem kávy pozorujete za oknem letní bouřku. Je to pocit teplého domova, bezpečí, sounáležitosti a štěstí. Jsou to chvíle, které trávíte s blízkými lidmi. Je to stůl osvětlený svíčkami a skvělé jídlo na něm. Připravte si ho, pozvěte přátele a zažijte kouzlo okamžiku – zažijte hygge!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Svatava Vašková

Svatava Vašková

Svatava Vašková alias foodblogerka Coolinářka začala svůj blog psát na mateřské dovolené. Prostřednictvím autorských fotografií a receptů na něm sdílí svou vášeň pro vaření. Zakrátko si získala řadu nadšených čtenářů, a to už byl jen krůček k vydání autorských kuchařek. Její recepty jsou snadné, rychlé a z dostupných surovin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM