EN

Dům, ve kterém… Prázdná hnízda

Mariam Petrosjanová


Závěrečný díl kultovní trilogie od celosvětově úspěšné autorky ověnčený řadou literárních cen.
Obyvatelům Domu se krátí čas. Ukončení, událost tak strašlivá, že se o ní pro jistotu nemluví ani šeptem, už brzy vyžene děti z Domu do nelítostných spárů světa tam venku. Existuje nějaká šance, jak se tomuto osudu vyhnout? Existuje možnost úniku? Existuje cesta, která nevede ven z Domu, ale… jinam? Zdá se, že ano, ovšem každého, kdo se po ní bude chtít vydat, to bude něco stát. A někoho to možná bude dokonce stát úplně všechno.
Získaná ocenění:
Zlatá stuha, 2018, nominace za překlad v kategorii Beletrie pro mládež

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Dom, v kotorom...
Původní jazyk ruština
Překladatel Konstantin Šindelář
Počet stran 432
EAN 9788025333242
Datum vydání 28.09.2017
Věk od 14
Formát 135x203 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,6
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Na kraji města uprostřed paneláků stojí Šedý dům. Skrývá v sobě tajemství a za jediný den se v něm odehrají příběhy, které ve světě venku nezažijete za celý život…

Obyvatelům Domu se krátí čas. Hodiny neúprosně tikají a život mezi důvěrně známými zdmi má brzy skončit. Ukončení, událost tak strašlivá, že se o ní pro jistotu nemluví ani šeptem, už brzy vyžene děti z Domu do nelítostných spárů světa tam venku. Existuje nějaká šance, jak se tomuto osudu vyhnout? Existuje možnost úniku? Existuje cesta, která nevede ven z Domu, ale… jinam?

Zdá se, že ano, ovšem každého, kdo se po ní bude chtít vydat, to bude něco stát. A někoho to možná bude dokonce stát úplně všechno.

Závěrečný díl kultovní trilogie od celosvětově úspěšné autorky ověnčený řadou literárních cen.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dům, ve kterém..."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Mariam Petrosjanová

Mariam Petrosjanová

Mariam Petrosjanová je arménská rusky píšící spisovatelka a malířka. Její román Dům, ve kterém…, na němž pracovala bezmála dvacet let, se téměř okamžitě po svém vydání v Rusku stal bestsellerem, získal si obrovské množství fanoušků a obdržel řadu literárních cen. Kniha se dočkala překladů do řady jazyků. Mariam Petrosjanová žije s manželem a dvěma syny v Jerevanu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM