EN

Plovoucí po hvězdách

Martina Doležalová


Ilustrované, vzájemně propojené povídky o problémech dnešních dospívajících
Hrdinové dvanácti povídek se musí vypořádat se svým životem, zamotanými vztahy nebo novým začátkem. A nemají to v dnešní době vůbec snadné. Je život úspěšné blogerky opravdu bezchybný? Co si počít ve volném roce mezi střední a vysokou? A jak zvládnout rozchod? Vstupte do světa dnešních dospívajících, v němž nechybí láska, nenávist, napětí ani nadpřirozeno. Postavy se navzájem znají a pomáhají si ve světě, který dobře znáte, jen s kapkou magie navíc.

Detailní informace

Ilustrátor Alena Oswaldová
Jazyk čeština
Počet stran 360
EAN 9788075448699
Datum vydání 30.09.2019
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,594
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Z kostela svaté Markéty na pražském Břevnově vyzvánějí zvony a odnášejí vše zapomenuté, ztracené… Co zbývá, když doznějí?

Tak jako zvony odnášejí vše staré, musí se postavy z této knihy vypořádat se svým životem, zamotanými vztahy nebo ztrátami a začít nějak znovu. A to není v dnešní době jednoduché. Dvanáct různých osudů v jedné knize. Je život úspěšné blogerky doopravdy bezchybný? Co si počít ve volném roce mezi střední a vysokou? Jak se vypořádat s rozchodem? Vstupte do světa dnešních dospívajících v povídkovém cyklu, v němž nechybí láska, nenávist, napětí, bolest, ale ani duchové nebo nadpřirozené příběhy, postavy se znají a navzájem si pomáhají ve světě, který je tolik podobný tomu našemu a současně tak magický.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Recenze

h7o.cz - Martina Doležalová - Plovoucí po hvězdác

„Hrdinky a hrdinové próz Martiny Doležalové dnešní globalizovaný svět nevnímají jako nepřítele, vůči němuž by bylo nutné se vymezovat, nýbrž jako otevřenou příležitost. Je to svět bez hranic, a to nejen geopolitických.“
NAPIŠTE NÁM