EN

Další divné hlášky z knihkupectví

Jen Campbellová


Jen Campbellová a její divné hlášky se vracejí!
Myslíte si, že vás po přečtení prvního dílu už nic nepřekvapí? Tak to se pletete. Přichází další nálož podivností, které jsou lidé schopni pronést; od „Zabil Harry Potter Hitlera?“ až po „Můžeme si u vás v obchodě zahrát kriket?“ Druhý díl přináší hlášky z knihkupectví (a taky knihoven!), ale i z autogramiád Divných hlášek. Některé minipříběhy vás možná trochu vyděsí a zarazí, ale všechny vás zaručeně rozesmějí. Vnořte se do knihkupecké džungle a žasněte společně s knihomoly a knihovníky z celého světa.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název More Weird Things Customers Say in Bookshops
Původní jazyk angličtina
Počet stran 120
EAN 9788026417019
Datum vydání 06.11.2017
Věk od 12
Formát 134x205 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,312
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Myslíte si, že vás po přečtení prvního dílu už nic nepřekvapí? Tak to se pěkně pletete.

Přichází další nálož podivností, které jsou lidé schopni pronést; od „Zabil Harry Potter Hitlera?“ až po „Můžeme si u?vás v obchodě zahrát kriket?“

Druhý díl přináší hlášky z knihkupectví (a taky knihoven!), ale i z autogramiád Divných hlášek. Některé minipříběhy vás možná trochu vyděsí a zarazí, ale všechny vás zaručeně rozesmějí. Vnořte se s nimi do knihkupecké džungle a žasněte společně s knihomoly a?knihovníky z celého světa.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jen Campbellová

Jen Campbellová

Jen Campbellová je spisovatelka a milovnice knih. V České republice zaznamenaly úspěch její sesbírané výroky z knihkupectví, kde pracovala deset let. Vyšly ve dvou svazcích: Divné hlášky z knihkupectví a Další divné hlášky z knihkupectví. Téma knih a láska k nim se objevuje i v její ilustrované knize pro děti Franklinova létající knihovna. Mimo to působí také jako knižní bloggerka a vloggerka, pořádá internetové kurzy pro spisovatele a přednáší na univerzitách a literárních festivalech.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM