EN

Deník psa Aragorna

Lucie Nachtigallová


Smečka fejsbukové matky má novou posilu!
Jak to dopadne, když rodina chce pejska, ale hlava rodiny si trvá na svém? To se dozvíte ve statusech s typickou sebeironií a vtipem, v nichž přináší autorka historky ze života své obyčejně neobyčejné rodiny. Ale tentokrát na vyprávění není sama. Některé vypjaté momenty komentuje i nejnovější člen rodiny Argo. Jeho komentáře rozesmějí hlavně vaše děti – knížku můžete číst všichni společně. Rodina Nachtigallů vás provede roky 2020 a 2021. Dozvíte se, jak trávili karanténu a proč ten pes půjde z domu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 256
EAN 9788026442561
Datum vydání 30.05.2022
Věk od 10
Formát 130x200 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,489
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pokud se vám stýská po populárních Denících fejsbukové matky, tak vám přinášíme jejich volné pokračování.

Do velké rodiny známé blogerky a vítězky MAMAblogu totiž vstoupilo štěně Aragorn řečené kravka. A že to je lotr, lump

a roztomilý prevít vám bude jasné od první stránky.

Kromě toho, že Lucie ve statusech i nadále vtipně glosuje příběhy svých blízkých, veškeré dění také komentuje Pan pes. Jeho

komentáře jsou napsány tak, aby pobavily a rozesmály hlavně vaše děti – takže knížku můžete číst všichni společně.

Jak to dopadne, když rodina chce pejska, ale hlava rodiny si trvá na svém? To se dozvíte ve statusech s typickou sebeironií a vtipem, v nichž přináší autorka historky ze života své obyčejně neobyčejné rodiny. Ale tentokrát na vyprávění není sama. Rodina Nachtigallů vás provede roky 2020 a 2021. Dozvíte se, jak trávili karanténu a proč ten pes půjde z domu.

A když knížku dočtete, tak vám možná probleskne hlavou myšlenka, že v příštím životě byste chtěli být jedním z Nachtigallovic dětí, protože to musí být opravdu prča.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Anna Lukešová
Četla jsem všechny knížky. Stejně jako děti. Výlety s tajenkou mají čestné místo a otevírají se pořád. Inspirace, smích, radost, to je to, co potřebuju. Nemůžu se dočkat toho, proč ten pes půjde nakonec z domu :-) I když ho znám z FCB Deník fejsbukové matky - nemůžu se dočkat, jak bude knížka vypadat. Dcery mají tím pádem dárek pro učitelku za vysvědčení. Lucie je podle mě spisovatelka na 5 hvězdiček a tunu vanilkových rohlíčků, které miluje. Vydavatelství, které dalo této ženě šanci, má vyhráno. Anna, MAMApsychologie.cz

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lucie Nachtigallová

Lucie Nachtigallová

Lucie Nachtigallová, absolventka Fakulty sociálních věd UK, přispívala do tištěných médií jako novinářka už od šestnácti let. Postupně zastávala post produkční, dramaturgyně a šéfredaktorky pro řadu českých deníků, časopisů a televizí. Mnoho let žila a pracovala ve Velké Británii, Španělsku a Itálii. Mimo jiné natáčela pro americkou televizní společnost CNBC dokumentární sérii The Players o nejbohatších podnikatelích světa. Je majitelkou firmy Velká dobrodružství, která pořádá pohádkové lesy a výlety s tajenkou pro děti. Z manželství s Františkem Nachtigallem, který taktéž působí v médiích, má tři děti (dvojčata Viktorii a Františka a dcerku Alžbětu). Pokud zrovna neleze s dětmi po horách, cvičí pilates a jezdí na koni. Peripetie z jejího života sledují denně desítky tisíc lidí na FB stránce Deník fejsbukové matky. Její statusy vyšly úspěšně i v knižní podobě jako Deník fejsbukové matky, Deník fejsbukové matky pokračuje – Pizduny všem a Deník fejsbukové matky (ne)končí. Volně na ně navázal Deník psa Aragorna. Mimořádné oblibě se těší i její cestovateské průvodce po České republice Výlety s tajenkou a Výlety s tajenkou 2 – Po stopách literárních hrdinů.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM