EN

DESETIMINUTOVKY. Koncovky podstatných a přídavných jmen

František Brož, Pavla Brožová


Vytrhni si desetiminutovku a vyraž do boje se špatnými známkami!
Potřebuješ si procvičit skloňování? Najdi si deset minut času, vytrhni některý z listů v této knížce a hned zjistíš, jak na tom jsi se znalostmi koncovek podstatných a přídavných jmen a dovednostmi správně je použít. Nějaká chyba? Nevadí – v téhle knížce je desetiminutovek opravdu dost. A ještě se dozvíš řadu informací o současnosti, minulosti, slavných osobnostech, přírodě či vynálezech. Řešení na konci knihy ti pomůže rychle vyhodnotit tvé úsilí.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788026610762
Datum vydání 06.03.2017
Věk od 9
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,303
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vytrhni si desetiminutovku a vyraž do boje se špatnými známkami!

Nejste si jistí, jestli v koncovkách podstatných a přídavných jmen napsat i, nebo y?

Čekají vás jednotné přijímačky ke studiu na středních školách?

Připravujete se na vyučování?

Potřebujete si procvičit skloňování?

Máme tu jednoduché řešení – stačí si vytrhnout některý z listů v této knížce. Zjistíte, jak jste na tom se znalostmi koncovek podstatných a přídavných jmen a dovednostmi správně je použít.

Nějaká chyba? Nevadí – v téhle knížce je k procvičování listů opravdu dost. A ještě se dozvíte řadu informací o současnosti, minulosti, slavných osobnostech, přírodě či vynálezech.

Mnoho zdaru přejí autoři!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Desetiminutovky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
František Brož

František Brož

Celý život se z různých úhlů pohledu zabývá vzděláváním, ať už jako středoškolský a vysokoškolský pedagog, nebo jako autor i recenzent různých publikací, výukových materiálů i článků. V minulosti se intenzivně věnoval problematice ověřování výsledků vzdělávání, i dnes spolupracuje na několika projektech s touto tematikou, přednáší učitelům. Zajímají ho otázky čtenářských dovedností, rád hledá možnosti, jak učinit češtinu a čtení přívětivější a atraktivnější pro žáky, studenty i učitele. I proto začal na vlastních webových stránkách dávat dohromady „na koleně“ elektronický časopis PROČeštinu, ze stejného důvodu společně s manželkou píší knihy, jejichž cílem je vzdělat i pobavit.
Zobrazit profil autora

Pavla Brožová

Pavla Brožová

Už od dob univerzitního studia se zabývá testováním v oblasti mateřského jazyka a literárních dovedností. Sama je vášnivá čtenářka a stále hledá cesty, jak čtení propojovat se vzděláváním. Společně s manželem vytvořili řadu publikací s „vážným i hravějším“ zaměřením, aby nabídli hlavně dětem češtinářskou zábavu i poučení. V posledních letech se pracovně pohybuje ve sféře neziskového sektoru, jehož oblastí působení je pomoc ohroženým dětem. Směřování k dětem a jejich různým potřebám naplňuje také velmi úzkou spoluprací s jednou soukromou poděbradskou školou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM