EN

DESETIMINUTOVKY. Chemie

Milan Bárta


Desetiminutový hardcore trénink!
Chemické názvosloví, vyčíslování rovnic, názvy sloučenin... S tím vším by vám měla pomoci tato publikace. Stačí vytrhnout některý z pracovních listů, vyřešit cvičení a pak si jednoduše zkontrolovat správnost řešení. Začnete nejvíce používanými značkami, budete pokračovat přes dvouprvkové sloučeniny až k racionálním vzorcům organických sloučenin. Nevynecháte nepopulární rovnice, ale pobavíte se u testu ze znalostí o nejznámějších vědcích z oblasti chemie.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788026614487
Datum vydání 02.09.2019
Věk od 12
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,282
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Prohledáváte před každou prověrkou internet?

Potřebujete zvládnout chemické názvosloví?

Chcete si vyzkoušet vyčíslování rovnic?

Dělají vám problémy názvy sloučenin?

… a jak se jmenují jednotlivé druhy chemického nádobí?

S tím vším by vám měla pomoci tato publikace. Stačí si vytrhnout některý z pracovních listů, vyřešit cvičení a pak si jednoduše zkontrolovat správnost řešení. Začnete nejvíce používanými značkami, budete pokračovat přes dvouprvkové sloučeniny až k racionálním vzorcům organických sloučenin. Nevynecháte nepopulární rovnice, ale pobavíte se u testu ze znalostí o nejznámějších vědcích z oblasti chemie.

Jen samé správné výsledky vám přeje autor.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Desetiminutovky"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Milan Bárta

Milan Bárta

Publikuje články pro českolipský regionální server i-noviny, představuje zajímavá místa i lidi. Od jedenácti let si píše deník, jako začínající učitel založil s kolegou školní časopis hrupka, do něhož přispíval povídkami o Horákovi. Horák se stal hlavním hrdinou i jeho první knihy Jak (ne)vyhodit školu do povětří, která netradiční formou popularizovala chemii. Chemii se věnoval i v dalších publikacích – Jak (ne)vyhodit školu do povětří 2, Chemické prvky kolem nás, Chemické sloučeniny kolem nás – Anorganika. O dětskou detektivku se pokoušel v knize Jak přežít školníka. Do románové podoby adaptoval dvě divadelní hry a jeden filmový scénář, s Barborou Koudelkovou sepsal tři pokračování jejích životních osudů. Žije a pracuje v České Lípě.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM