EN

Kostlivci vrací úder

Neoficiální hráčovo dobrodružství: Kniha pátá

Winter Morgan


Pátý strhující příběh minecrafťáka Steva
V pátém pokračování minecraftího dobrodružství přijde za Stevem kamarádka Georgia s prosbou o pomoc. Její vesnice je uprostřed drtivého útoku kostlivců! Odrazit nepřátele ale není úplně jednoduché, obzvlášť když po cestě narazí na novou partu duhových záškodníků. Zjistí Steve a jeho kamarádi odkud kostlivci přicházejí a kdo je opravdovým nepřítelem? A co se děje na tajemné farmě za vesnicí?

Detailní informace

Číslo dílu 5
Jazyk čeština
Původní název The Skeletons Strike Back
Původní jazyk angličtina
Počet stran 120
EAN 9788025147030
Datum vydání 29.08.2016
Věk od 8
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,181
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Pátý strhující příběh minecrafťáka Steva

V pátém pokračování minecraftího dobrodružství zažije Steve další perné chvilky. Zrovna když se se svými kamarády snaží zabezpečit vlastní úrodu před nepřátelskými moby, navštíví je Georgia s prosbou o pomoc. Její vesnice je uprostřed drtivého útoku kostlivců! Každý den po setmění se ulice promění ve smrtelnou past. Steve a jeho kamarádi vyrazí na pomoc, ale cesta do Georgiiny vesnice není jednoduchá, obzvlášť když se objevila nová parta duhových záškodníků.

Po příchodu do vesnice pomůžou Steve a jeho parta vyhrát vesničanům velkou bitvu. Jenže to ještě netuší, že to je teprve začátek jejich opravdového dobrodružství. Doslechnou se, že za vesnicí stojí neobvyklá farma, kde jeden ze záškodníků pěstuje kostlivce a sbírá jejich kosti. Jsou útoky na vesnici jeho tajným plánem? Nesnaží se kostlivci pouze utéct z jeho krvelačných spárů?

Steve a jeho kamarádi budou nejdříve muset zjistit, kdo je opravdovým nepřítelem. Mají se rovnou vrhnout po kostlivcích? Je potřeba se nejdříve vypořádat s bezohledným záškodníkem? To vše se dozvíte v pátém pokračování oblíbené série Neoficiální hráčovo dobrodružství, která je plná napětí, odvahy a nezlomného přátelství.

Winter Morgan není reálná osoba. Je to pseudonym úspěšné autorky desítek knih pro děti i dospělé. Má syna, který neustále závislačí na Minecraftu, a dceru, jejíž bratříček ji nechce kvůli svým honbám za diamanty pustit k počítači. Všichni žijí v newyorské čtvrti Brooklyn.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Neoficiální hráčovo dobrodružství"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM