EN

Jdu do školy

Simona Pekárková


Rodiče, učitelé, dejte dětem to nejlepší a připravte je na hladký nástup do školy! Připraveno ve spolupráci s Pedagogicko-psychologickou poradnou STEP.
Co má dítě umět před nástupem do školy? Jak rozvíjet myšlení, řeč, sluchové vnímání nebo pozornost? Jak rozpoznat potíže a dítěti efektivně pomoci? Těmto a mnoha dalším tématům se věnuje naše publikace. Zaměřuje se na tři hlavní oblasti – rozvoj předškoláka, podporu zdravých rodinných vztahů a pomoc rodičům a učitelům v MŠ rozpoznat, zda je dítě připraveno na nástup do školy. Součástí knihy je screeningový dotazník, který pomůže rodičům zjistit, zda jejich dítě potřebuje intenzivnější přípravu.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 224
EAN 9788025331118
Datum vydání 06.03.2017
Věk od 5
Formát 210x290 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,704
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Rodiče, učitelé, dejte dětem to nejlepší a připravte je na hladký nástup do školy! Připraveno ve spolupráci s Pedagogicko-psychologickou poradnou STEP.

Co má dítě umět před nástupem do školy? Jak rozvíjet myšlení, řeč, sluchové vnímání či pozornost? Jak rozpoznat případné potíže a jak dítěti s přípravou efektivně pomoci?

Těmto a mnoha dalším tématům se věnuje naše publikace Jdu do školy. Zaměřuje se na tři hlavní oblasti – rozvoj předškoláka, podporu zdravých rodinných vztahů a pomoc rodičům a učitelům v MŠ rozpoznat, zda je dítě připraveno na nástup do školy.

Pracovní listy jsme připravili tak, aby podporovaly aktivní spolupráci dítěte a rodičů, a jejich vzájemnou komunikaci. Zvláštní pozornost věnujeme významu rodinných zvyků a rituálů či tématu ocenění a pochval. Vysvětlíme, co děti vnímají jako trest, a proč zlobí. Rodiče jistě ocení praktické rady, jak lépe zvládat některé náročné situace.

Součástí publikace je screeningový dotazník, který pomůže rodičům zjistit, ve které oblasti má dítě největší potíže a zda potřebuje intenzivnější přípravu.

100 pracovních listů

desítky hádanek

více než 250 úkolů

stoupající obtížnost úkolů respektující různé úrovně dovedností dětí

Kniha je připravena ve spolupráci s Pedagogicko-psychologickou poradnou STEP.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM