EN

Moudré z nebe

Richard Skolek


Vyprávění malého kluka, který si nebere servítky a s vážností přiměřené jeho věku komentuje aktuální dění? To je dětský deníček pro dospělé čtenáře.
Kniha Moudré z nebe je dětským deníčkem, který je však určen dospělým čtenářům. Malý Richard si zaznamenává stěžejní okamžiky z předškolního a raně školního života. A řeší je s vážností svému věku vlastní. Nenajdete zde žádnou literární uhlazenost, žádný vysoký styl, jen vyprávění malého kluka, který si nebere servítky, často odbíhá od tématu a plete páté přes deváté.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788075054913
Datum vydání 07.11.2016
Věk od 15
Formát 210x140 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,317
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Dětský deníček pro dospělé čtenáře

Kniha Moudré z nebe je dětským deníčkem, který je však určen dospělým čtenářům. Nenajdete zde žádnou literární uhlazenost, žádný vysoký styl, jen vyprávění malého kluka, který si nebere servítky, často odbíhá od tématu a plete páté přes deváté.

„Tak jsme jedli a dívali jsme se na televizi, nejdřív na jakejsi strašně starej film vo Titaniku, to bylo teda zlý, tak jsme to v půlce přepnuli, voni jak měli všechno vobrovský, tak měli taky strašně moc kanálů, ale většinou tam byly nějaký kraviny, cosi romantickýho u moře nebo něco vo doktorech nebo jakási rakouská detektivka, no prostě nic normálního, tak jsme to na chvilku vypnuli a povídali si, co tak rádi sledujem, já říkám, že kromě Star Treku mám rád hlavně Beverly Hills, mamka tomu říká „prdlý Brdli“, ale my to se ségrou žerem, a ještě Melrose Place a Pobřežní hlídku, tam totiž vždycky vo něco jde, mamka tomu nerozumí, ale jednou tam třeba žralok sežral jednu tu paní, taťka říkal, že už tam nejspíš nechtěla hrát, ale von tomu taky nerozumí, to je jasný, že tam chtěla hrát, v takovým skvělým seriálu by chtěl hrát každej.“

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM