EN

Můj brácha robot

James Patterson, Chris Grabenstein


Humorné vyprávění o jednom páťákovi a jeho bráchovi robotovi. Od Jamese Pattersona, autora světových bestsellerů Můj nejhorší školní rok a Já, srandista.
Maminka páťáka Sammyho je vědkyně a baví se vymýšlením robotů. Její nejnovější vynález se jmenuje Éčko a má chodit se Sammym do školy. A nejen to! Sammy se musí k robotovi chovat jako k vlastnímu bratrovi! Hrůza! První díl nové humorné série od Jamese Pattersona. Bohatě ilustrovala Juliana Neufeldová.

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název House of Robots My brother the Robot
Původní jazyk angličtina
Překladatel Olga Turečková
Počet stran 288
EAN 9788000041032
Datum vydání 09.11.2015
Věk od 9
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,443
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

První díl nové série Jamese Pattersona, autora světových bestsellerů Můj nejhorší školní rok a Já, srandista. Bohatě ilustrovala Juliana Neufeldová.

Páťák Sammy Hayes-Rodriguez nežije v tak úplně obyčejné rodině. Maminka je vědkyně a baví se vymýšlením robotů. Její nejnovější vynález se jmenuje Éčko a má chodit se Sammym do školy. A nejen to! Sammy se musí k robotovi chovat jako k vlastnímu bratrovi! Hrůza! Do třídního kolektivu nikdy moc nezapadal, a teď ještě musí chodit do školy s bráchou robotem, který je šprt. Spřátelí se Sammy s novým členem rodiny? A co spolužáci? Oblíbí si Éčka? Dočtete se v humorném vyprávění Jamese Pattersona.

Jmenuju se Sammy Hayes-Rodriguez. Jsem jako většina ostatních kluků... S výjimkou toho, že žiju v domě PLNÉM ROBOTŮ!

Někdy je to bezvadný. Je tu BOMBARDÉR, velká sekačka na trávu, pan LEŠTINA, potrhlý sluha, APORT, pes robot (který nepotřebuje, aby po něm někdo uklízel hromádky), a spouta dalších.

Ale nejnovější přírůstek je ÉČKO, nejhorší robot, jaký kdy existoval. Je protivný. Vždycky všechno ví nejlíp. Je přesvědčený, že je opravdu můj bratr. A ted' se mnou bude chodit do ŠKOLY!

JESTLI TOHLE NENÍ HOTOVÁ KATASTROFA, TAK TEDY NEVÍM, CO JE!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Můj brácha robot"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
James Patterson

James Patterson

James Patterson patří k nejlepším současným spisovatelům. Stvořil mnoho fiktivních postav a sérií, napsal také uznávané naučné knihy a svou autobiografii. Na některých knihách spolupracoval se známými osobnostmi – třeba s Billem Clintonem nebo Dolly Parton. Za svou výjimečnou představivost a podporu gramotnosti v USA získal v roce 2019 ocenění National Humanities Medal. Organizace National Book Foundation mu udělila cenu za mimořádnou službu americké literární komunitě. Je také držitelem ceny E. A. Poea a devíti cen Emmy. Žije se svou rodinou na Floridě.
Zobrazit profil autora

Chris Grabenstein

Chris Grabenstein

Christopher Grabenstein je americký bestsellerový spisovatel. Svůj první román vydal v roce 2005, od té doby píše knihy pro dospělé i pro děti, mnohdy ve spolupráci s Jamesem Pattersonem. Získal řadu literárních ocenění, hned několik z nich za titul Útěk z knihovny pana Lemoncella.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM