EN

Draci v hrnci chrlí nové nápady

Kamila Teslíková, Jana Strýčková


Oskar a jeho dračí kamarádi jsou v kuchyni jako doma!
Draci v hrnci pro vás mají nové nápady, recepty, příběhy a kreslené vtípky! Oskar a jeho dračí kamarádi vás pobaví i poučí – a naučí jak připravit další zajímavé a jednoduché pokrmy, jako třeba polentu nebo netradiční menu z červené řepy, pomerančů, krup, tvarohu či třeba z tuňáka. Víte, odkud pochází mák, hrách nebo brokolice? Víte, že kdo jí tvaroh, vidí až za roh? V každé kapitole najdete kromě originálního receptu a zajímavostí také krátký pohádkový příběh pro kuchaře a kuchtíky.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788074480485
Datum vydání 24.08.2015
Věk od 7
Formát 194x254 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,454
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Oblíbený TV seriál v knižní podobě! Oskar a jeho ohniví dračí kamarádi vás naučí, jak jednoduše vařit z různých surovin.

Draci v hrnci pro vás mají nové nápady, recepty, příběhy a kreslené vtípky! Oskar a jeho dračí kamarádi vás pobaví i poučí – a naučí jak připravit další zajímavé a jednoduché pokrmy, jako třeba polentu nebo netradiční menu z červené řepy, pomerančů, krup, tvarohu či třeba z tuňáka.

Cyklus České televize Draci v hrnci si našel svoje mladší i starší diváky, a draci tedy chrlí další náměty i pro naše čtenáře. Víte, odkud pochází mák, hrách nebo brokolice? Víte, že kdo jí tvaroh, vidí až za roh? V každé kapitole najdete kromě originálního receptu a zajímavostí také krátký pohádkový příběh pro kuchaře a kuchtíky.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Teslíková

Kamila Teslíková

Scenáristka a dramaturgyně pořadů České televize Ostrava První pomoc, Pod pokličkou, Bydlení je hra, Zahrada je hra, Chalupa je hra, Zkus mít vkus a dalších, redaktorka a moderátorka vysílání. V ČT působí – s krátkou přestávkou v Českém rozhlase – od roku 1993. Jako absolventka stavební fakulty Vysokého učení technického v Brně zúročila svoje vědomosti i v populárně-naučném cyklu pro děti U6 Úžasný svět techniky, je spoluautorkou několika dílů jeho knižní podoby. Dále je spoluautorkou knižní řady Draci v hrnci a Ty Brďo!, zpracovaných podle jejích pořadů. Je patronkou nadačního fondu Křídlení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM