EN

Draci v hrnci - Co jedly princezny

Kamila Teslíková, Jana Strýčková


Draci v hrnci se vrací!
Z jaké mouky si pekla nekvašený chléb náčelnice Nea v době kamenné? Jaké nudle měla nejraději čínská princezna Hóng? Kdo pořádal slavné lukulské hody? Proč si nemohl Karel IV. Dát k pečeni brambory a komu nejvíc chutnaly lívance se žahourem? To všechno se dovíte v nejnovější dračí knížce! V každé kapitole vás čeká jedna princezna, král nebo panovník, aby vám prozradili, co se jedlo za jejich časů.

Detailní informace

Ilustrátor Eva Gargašová
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788074480713
Datum vydání 28.09.2017
Věk od 7
Formát 194x254 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,46
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Z jaké mouky si pekla nekvašený chléb náčelnice Nea v době kamenné? Jaké nudle měla nejraději čínská princezna Hóng? Kdo pořádal slavné lukulské hody? Proč si nemohl Karel IV. Dát k pečeni brambory a komu nejvíc chutnaly lívance se žahourem? To všechno se dovíte v nejnovější dračí knížce! V každé kapitole vás čeká jedna princezna, král nebo panovník, aby vám prozradili, co se jedlo za jejich časů.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Draci v hrnci"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Teslíková

Kamila Teslíková

Scenáristka a dramaturgyně pořadů České televize Ostrava První pomoc, Pod pokličkou, Bydlení je hra, Zahrada je hra, Chalupa je hra, Zkus mít vkus a dalších, redaktorka a moderátorka vysílání. V ČT působí – s krátkou přestávkou v Českém rozhlase – od roku 1993. Jako absolventka stavební fakulty Vysokého učení technického v Brně zúročila svoje vědomosti i v populárně-naučném cyklu pro děti U6 Úžasný svět techniky, je spoluautorkou několika dílů jeho knižní podoby. Dále je spoluautorkou knižní řady Draci v hrnci a Ty Brďo!, zpracovaných podle jejích pořadů. Je patronkou nadačního fondu Křídlení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM