EN

Call Girl v utajení

Rebecca Kadeová


Autentický příběh call girl, ze které se stala tajná agentka
V knize Call girl v utajení podává Rebecca Kadeová podrobnou zprávu o svém životě placené společnice a práci tajné agentky pro úřad manhattanského okresního návladního. Rebecca Kadeová potřebovala peníze na soudní výlohy, protože se s bývalým manželem soudila o svou dceru. A proto začala pracovat jako call girl. Postupně se dostala až k Anně Gristině, která údajně řídila multimilionový podnik s placenými společnicemi, a podílela se na jejím zatčení.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Call Girl Confidential
Původní jazyk angličtina
Počet stran 304
EAN 9788075051615
Datum vydání 20.07.2015
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,472
Typ Kniha
Vazba vázaná s papírovým potahem bez laminace

Autentický příběh call, ze které se stala tajná agentka

V knize Call girl v utajení podává Rebecca Kadeová podrobnou zprávu o svém životě placené společnice a práci tajné agentky pro úřad manhattanského okresního návladního.

Rebecca Kadeová potřebovala peníze na soudní výlohy, protože se s bývalým manželem soudila o svou dceru. A proto začala pracovat jako call girl. Postupně se dostala až k Anně Gristině, která údajně řídila multimilionový podnik s placenými společnicemi, a podílela se na jejím zatčení. Rebecca byla totiž postavena před rozhodnutí – buď bude spolupracovat s policií, nebo půjde do vězení a už nikdy neuvidí svou dceru. Rebecca se rozhodla spolupracovat a udávat Annu Gristinu, která jí bezvýhradně věřila. Díky její otevřené zpovědi tak můžete i vy nahlédnout do málo známého světa luxusních placených společnic.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM