EN

Svatba naoko

Jo Watsonová


Ten pocit, když nachytáte svého přítele v posteli s jinou, a ještě vás pak omylem zatknou.
Život není fér. Někdy vyhraješ, jindy prohraješ. A někdy přijdeš domů a nachytáš svého přítele v posteli s jinou. Důležité je se nezhroutit a třeba se jako Annie vydat na dovolenou a užívat si, co to jde. Ale ani to jí nevyjde, protože ve stejném hotelu narazí na svého ex a jeho novou partnerku. A to chce pořádný plán! Jakou roli v něm sehraje sympatický scenárista Chris? A podaří se Annie vybruslit ze situace se ctí?

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Almost a Bride
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petruše Klůfová
Počet stran 304
EAN 9788075971241
Datum vydání 09.08.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,491
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Annie ví, že život není vždycky fér. Někdy vyhraješ. Jindy prohraješ. A někdy náhodou přijdeš domů z práce dřív a nachytáš svého přítele s jeho kolegyní v situaci, kterou si nedovedeš představit ani v těch nejdivočejších snech. Navíc v den, kdy čekáš zásnubní prstýnek.

Důležité je se z toho nezhroutit a jít dál – třeba se vydat na tropickou dovolenou a užívat si, co to jde. Ale ani to Annie nevyjde, protože ve stejném hotelu narazí na svého bývalého a jeho novou přítelkyni. Zoufalé situace si žádají tak trochu zoufalé činy a Annie nenapadne nic lepšího než předstírat, že je na dovolené taky s novým partnerem – toho na jedničku sehraje Chris, sympatický scenárista, se kterým se Annie seznámí na pláži.

Podaří se Annie ze šlamastyky vybruslit se ctí a vyléčit si zlomené srdce? A pomůže na oplátku ona Chrisovi překonat tvůrčí blok? A jak dlouho jí bude trvat, než si uvědomí, že na Chrise myslí víc, než na svého ex?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Lenka Šnebergerová
Přečteno za jeden jediný večer. Příběh plný romantiky a komických situací při kterých jsem se prakticky smála od začátku do konce. Neskutečně povedeně napsané. Sice je to druhý díl a první nemám ale určitě si pořídím a doženu to. Doufám že bude stejně skvělí jako tenhle. Vřele doporučuju úplně všem.:-)
Milena Kvapilová
Dočteno. Sakra. Já chci ještě. To bylo tak skvělé! Od začátku jsem se výborně bavila. Pro mne velmi zábavná a vtipná “romantická komedie”. Ty já můžu, obzlašť, když se povede jako tahle. Jsem prostě nadšená! :-)

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM