EN

Pán stínů

11. díl

Darren Shan


V předposledním dílu ságy se Darren Shan vrátí do rodného města. Jeho rodiče se odsud odstěhovali, žije tu jen jeho nyní už dospělá sestra… se svým synem a tudíž Darrenovým synovcem! Krátký klid se ukáže být jen klidem před děsivou bouří: Darrena, kterého už nějakou dobu trápí děsivé sny o posledním střetnutí s Pánem vampýrů, čeká strašlivý a zoufalý boj, spousta ztrát a bolesti. A taky jedno strašlivé odhalení: poslední souboj má být jen soubojem o to, kdo se stane zkázou světa.

Detailní informace

Číslo dílu 11
Jazyk čeština
Původní název Lord of the Shadows
Původní jazyk angličtina
Řada Darren Shan
Překladatel Richard Podaný
Počet stran 176
EAN 9788000022642
Datum vydání 15.06.2009
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,285
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V předposledním dílu ságy se Darren Shan vrátí do rodného města. Jeho rodiče se odsud odstěhovali, žije tu jen jeho nyní už dospělá sestra… se svým synem, a tudíž Darrenovým synovcem!

Krátký klid se ukáže být jen klidem před děsivou bouří: Darrena, kterého už nějakou dobu trápí děsivé sny o posledním střetnutí s Pánem vampýrů, čeká strašlivý a zoufalý boj,

spousta ztrát a bolesti. A taky jedno strašlivé odhalení: poslední souboj má být jen soubojem o to, kdo se stane zkázou světa. Buď Darren podlehne a Pánem stínů se stane Steve Leopard, anebo zvítězí, a potom se strašlivou zhoubou stane on sám!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Darren Shan"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM