EN

Šla Nanynka do kapusty. Slovníček z básniček. Slovensko-český, česko-slovenský

Josef Majčák


Nejveselejší slovníček pobaví a poučí malé i velké čtenáře.
Knížka Šla Nanynka do kapusty vás zavede do imaginárního překladatelského kroužku českých i slovenských žáků základní školy. Malí překladatelé v 56 básničkách řeší záludnosti češtiny a slovenštiny a hledají vzájemné porozumění. Společně s nimi se zaberete do vtipných a veselých převodů 28 slovenských slov do češtiny a 28 českých slov do slovenštiny. Každá básnička je doprovázena ilustrací, podle které si děti probírané slovo snadno zapamatují. V závěru naleznete slovensko-český a česko-slovenský slovníček

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 64
EAN 9788026603917
Datum vydání 27.10.2014
Věk od 7
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,35
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Bohatě ilustrovaná knížka Šla Nanynka do kapusty vás zavede do imaginárního překladatelského kroužku českých i slovenských žáků základní školy. Malí překladatelé v 56 básničkách řeší záludnosti češtiny a slovenštiny a hledají vzájemné porozumění. Společně s nimi se zaberete do vtipných a veselých převodů 28 slovenských slov do češtiny a 28 českých slov do slovenštiny.

Každá básnička je doprovázena jednou z krásných ilustrací, podle které si děti probírané slovo snadno zapamatují. Na konci knihy najdete stručný slovensko-český a česko-slovenský slovníček.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM