EN

Hrajeme si s Fimo hmotou

Monika Brýdová


Další techniky, postupy a spousta nové inspirace při práci s FIMO hmotou.
Pojďte si opět hrát a relaxovat s FIMO hmotou! Máme pro vás připraveny další techniky a postupy, nápadité výrobky a nepřeberné množství inspirace. Ve zbrusu nové knize Moniky Brýdové naleznete na dvě desítky nových projektů a už teď se můžete těšit na Ještěrčí vzor, kouzelný Hidden magic, patchworkové Bargello, Rybí lesk a mnohé další. Všechny postupy jsou opět srozumitelně vysvětleny krok za krokem a doprovázeny bohatou fotografickou přílohou, samozřejmě nechybí ani popis základních materiálů a pomůcek.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026402664
Datum vydání 28.10.2013
Věk od 12
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,471
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Pojďte si opět hrát a relaxovat s FIMO hmotou! Máme pro vás připraveny další techniky a postupy, nápadité výrobky a nepřeberné množství inspirace. Ve zbrusu nové knize Moniky Brýdové naleznete na dvě desítky nových projektů a už teď se můžete těšit na Ještěrčí vzor, kouzelný Hidden magic, patchworkové Bargello, Rybí lesk a mnohé další. Všechny postupy jsou opět srozumitelně vysvětleny krok za krokem a doprovázeny bohatou fotografickou přílohou, samozřejmě nechybí ani popis základních materiálů a pomůcek.

-Základní materiály a potřebné pomůcky

-Nové techniky a postupy

-20 nápaditých projektů a tipy pro inspiraci

-Bargello, Hidden magic, Mozaika, Kaleidoskop, Paví oko a mnohé další…

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM