EN

Kouzlení s FIMO hmotou

Monika Brýdová


Další porce nápadů a inspirace pro práci s FIMO hmotou.
Propadli jste kouzelnému světu polymerů? Chcete vyzkoušet další projekty z dílny Moniky Brýdové? Pak držíte v rukou správnou knihu! V této publikaci naleznete 25 jedinečných projektů, jejichž pojítkem je práce s extrudérem – strojkem na vytlačování hmoty, který je díky nejrůznějším výměnným nástavcům v některých technikách téměř nezastupitelný. A právě nástavce s různým průřezem umožňují efektní kombinace vzorů, jež slouží jako základ originálním výrobkům.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026401346
Datum vydání 03.12.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,467
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Propadli jste kouzelnému světu polymerů? Chcete vyzkoušet další projekty z dílny Moniky Brýdové? V této publikaci naleznete 25 jedinečných projektů, jejichž pojítkem je práce s extrudérem – strojkem na vytlačování hmoty, který je díky nejrůznějším výměnným nástavcům v některých technikách téměř nezastupitelný. A právě nástavce s různým průřezem umožňují efektní kombinace vzorů, jež slouží jako základ originálním výrobkům. Všechny postupy jsou opět srozumitelně vysvětleny a doplněny fotografickou přílohou, můžete se tedy bez obav pustit do Pruhovaných náramků, Ikat spirály či Dutého donutu. A nezapomeňte - nezáleží na tom, zda jste začátečník, nebo pokročilý – důležitá je chuť tvořit a vaše fantazie.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM