EN

Pod těmito kameny

Ann Granger


Alan Markby a Meredith Mitchellová na stopě rafinovanému vrahovi
Dvanáctiletá Tammy Franklinová se příliš brzy setkala se smrtí. Před dvěma lety přišla kvůli vleklé nemoci o matku a nyní je na náspu u železniční trati poblíž Franklinovy farmy nalezeno tělo ženy, s níž se její otec oženil, aby Tammy nahradil matku. Tentokrát však šlo o vraždu. Inspektor, který má případ na starosti, považuje Hugha Franklina za hlavního podezřelého. Ačkoli se Markby nechce vměšovat do vyšetřování, začíná si uvědomovat, že pravda je mnohem složitější, než předpokládal…

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 12
Jazyk čeština
Původní název Beneath These Stones
Překladatel Zdeňka Zvěřinová
Počet stran 296
EAN 9788072466634
Datum vydání 04.11.2013
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Edice Detektivky
Hmotnost 0,307
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Alan Markby a Meredith Mitchellová na stopě rafinovanému vrahovi

Dvanáctiletá Tammy Franklinová se příliš brzy setkala se smrtí. Před dvěma lety přišla kvůli vleklé nemoci o matku a nyní je na náspu u železniční trati poblíž Franklinovy farmy nalezeno tělo ženy, s níž se její otec oženil, aby Tammy nahradil matku. Tentokrát však šlo o vraždu.

Superintendant Markby dobře ví, co musí děvče snášet, zvlášť když inspektor, který má případ na starosti, považuje Hugha Franklina za hlavního podezřelého.

I Meredith Mitchellová začíná pátrat na vlastní pěst, a to na popud Tammyiny učitelky, která má o dívku starost a zároveň se domnívá, že něco tají.

Ačkoli se Markby nechce vměšovat do vyšetřování, začíná si uvědomovat, že pravda je mnohem složitější, než předpokládal…

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Mitchellová a Markby"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM