EN

Hrátky s korálky a drátky

Radka Fleková


Korálky a drátky, šperk jako z pohádky!
Pokud rádi pracujete s korálky a chtěli byste si vyzkoušet také drátování, držíte v rukou správnou knihu. Drátků se není třeba bát a v kombinaci s korálky si vyrobíte šperky, které budete s hrdostí nosit. Zkušená autorka vás seznámí s používanými materiály, krok za krokem se naučíte jednotlivé techniky a poté se již můžete pustit do výroby 24 originálních šperků – náramků, náhrdelníků, prstýnků, náušnic a broží.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788026400165
Datum vydání 27.02.2012
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,292
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Pokud rádi pracujete s korálky a chtěli byste si vyzkoušet také drátování, držíte v rukou správnou knihu. Drátků se není třeba bát a v kombinaci s korálky si vyrobíte šperky, které budete s hrdostí nosit. V první kapitole se seznámíte s používanými materiály a pomůckami, dále se krok za krokem naučíte jednotlivým drátovacím technikám a postupům jako je např. výroba spirály, korálkový výplet či drhání. Poté se již můžete bez obav pustit do výroby 24 originálních šperků – náramků, náhrdelníků, prstýnků, náušnic a broží.

Radka Fleková (*1978) Typický zrozenec znamení Ryb, se všemi jeho klady i zápory. Od strohé řeči čísel stále častěji utíká ke kreativní tvorbě. Své nápady již představila v pořadech Rady ptáka Loskutáka a Snídaně s Novou. Zkušenosti se snaží dále předávat prostřednictvím článků v časopisech a na kurzech, které lektoruje po celé republice. Spolu s manželem vychovává dcery Šárku, Štěpánku a Elišku, které jsou pro ni tím největším zdrojem nápadů a inspirace.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM