EN

Hrátky s textilem

nejlepší nápady na originální oděvy

Monika Brýdová


Chcete se odlišit od davu? Vyrobte si originální kousek oděvu. Tato kniha Vám ukáže jak na to.
V publikaci zkušené autorky naleznete spoustu nápadů jak si z obyčejných oděvů vytvořit originální a jedinečné kousky. Různé textilní techniky i využití rozmanitých materiálů vás budou inspirovat k obohacení šatníku, ale můžete je využít například při zdobení bytového textilu a výrobě drobných dárků. Všechny návody jsou doplněny názornými fotografiemi. Kniha volně navazuje na titul 100 a jeden nápad na originální tričko.

Detailní informace

Žánr řemesla
Jazyk čeština
Počet stran 96
EAN 9788025131084
Datum vydání 05.12.2010
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,42
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Buďte originální, buďte sví!

Chcete obohatit svůj šatník originálními oděvy či udělat radost vašim dětem zajímavým tričkem? Tato kniha vám poradí, jak na to.

Zkušená autorka představuje v jednotlivých projektech klasické i nejmodernější techniky dekorace textilu – od bělení, nanášení přes šablony a razítkování, až po práci s reaktivními batikovacími barvami či batiku rzí. V knize se dozvíte, jaké pomůcky a materiály budete potřebovat, ukáže vám, jak nejlépe zvládnout jednotlivé textilní techniky, a srozumitelným způsobem krok za krokem představí jednotlivé projekty.

MONIKA BRÝDOVÁ (*1969) Původní profesí sice ekonomka, ale již mnoho let se profesně věnuje svému největšímu životnímu koníčku – volné kreativní tvorbě. Své nápady zpracovává do článků pro časopisy, představuje je v pořadu Rady ptáka Loskutáka a také na svých internetových stránkách, kde týden co týden přidává nové inspirace pro tvořivé. Své zkušenosti předává dál prostřednictvím kurzů, které pořádá po celé republice.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM