EN

Milada Karasová – Jak se hledá krása

Michaela Zindelová, Milada Karasová


Životní příběh manekýnky a šéfky modelingové agentury Milady Karasové.
Objevuj pokud možno každý den krásné dívky, vhodné pro modeling, to bylo léta přikázáním Milady Karasové, manekýnky a pak šéfky modelingové agentury. Objevitelka nejznámějších českých topmodelek celý svůj životní osud a zajímavé a nekonvenční názory sepsala společně s Michaelou Zindelovou.

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 292
EAN 9788073885793
Datum vydání 14.11.2011
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,55
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Prožila jsem život jako novodobý Don Giovanni v sukních - prosvištěla ho i protančila napřed mezi kolegyněmi, jako manekýnka, pak jako šéfka modelingové agentury. Moje každodenní přikázání znělo: Objevuj pokud možno každý den krásné dívky, vhodné pro modeling… . Stala jsem se podnikatelkou, principálkou, šéfovou, byznysmankou.

To říká Milada Karasová, objevitelka nejznámějších českých topmodelek, která celý svůj životní osud a zajímavé a nekonvenční názory sepsala společně s Michaelou Zindelovou.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Michaela Zindelová

Michaela Zindelová

PhDr. Michaela Zindelová vystudovala Filozofickou fakultu Univerzity Karlovy (čeština – historie), kde také získala doktorát. Působila v různých časopisech v oblasti kultury a výtvarného umění, pracovala jako tisková mluvčí Divadla na Vinohradech, vedla tiskový odbor rektora UK. S dcerou Barborou založila společnost Artforma. V současné době se především věnuje psaní knih, orientuje se na profily osobností české kultury a problematiku životního stylu. V nakladatelství XYZ vydala například monografie Hany Zagorové, Štefana Margity, cyklisty Jiřího Ježka nebo herečky Chantal Poullain.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM