EN

IT management

Jak na úspěšnou kariéru

Ľubomír Lukáč


IT management od experta s 20letou praxí
Jste IT manažer, nebo jako podnikový administrátor chcete postoupit na vyšší pozici? Potřebujete kompletní zdroj informací, které byste zdlouhavě získávali na různých školeních, konferencích, v časopisech a na Internetu? Autor s letitou praxí na pozici IT manažera vám velmi čtivou a odlehčenou formou ukáže úskalí, jimž jako IT manažer můžete čelit, a poradí, jak se jim vyhnout.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 208
EAN 9788025133781
Datum vydání 29.08.2011
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,32
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jste IT manažer nebo jako podnikový administrátor chcete postoupit na vyšší pozici? Potřebujete kompletní zdroj informací, které byste zdlouhavě získávali na různých školeních, konferencích, v časopisech a na Internetu?

Autor s letitou praxí na pozici IT manažera vám velmi čtivou a odlehčenou formou ukáže úskalí, jimž jako IT manažer můžete čelit, a poradí, jak se jim vyhnout. Výklad je navíc protkán desítkami tipů a příkladů. Nezřídka narazíte i na skutečné historky, které autor nebo jeho přátelé zažili přímo v praxi. Na konci každé kapitoly naleznete shrnutí probírané látky a otázky, které vás mohou motivovat k dalšímu zamyšlení.

V čem vám bude kniha užitečná:

* Stane se pro vaši kariéru nepostradatelným rádcem

* Poučíte se z chyb ostatních

* Budete umět vést porady

* Zlepšíte se v jednání s různými typy manažerů

* Zdokonalíte své prezentační schopnosti

* Zjistíte, jak snižovat náklady na IT technologie

* Naučíte se dokonale plánovat pracovní čas

* Dozvíte se vše o ITILu a dalších metodikách

O autorovi:

Ľubomír Lukáč se pohybuje v IT jako manažer už více než 20 let. Po prvních zkušenostech v bankovním sektoru přešel do evropské IT centrály společnosti Tesco Stores, kde měl na starosti mezinárodní tým ITIL expertů. V DHL pak řídil IT tým v oblasti ITIL procesů. V současnosti pracuje ve společnosti Anect jako senior konzultant. Aktivně působí v publikačním výboru organizace itSMF, kde jako spoluautor překládal slovníky termínů pro ITIL standardy.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM