EN

Microsoft Dynamics NAV

Výukový kurz

Andreas Luszczak, Robert Singer


Naučte se „Navision“ v rekordním čase
Potřebujete výukovou příručku, v níž byste nahlédli do všech důležitých témat týkajících se Microsoft Dynamics NAV (systém dříve známý pod názvem Navision)? Tato kniha vás krok za krokem rychle naučí systém implementovat, instalovat a spravovat. Mezi základní témata zkušeného autora patří: nákup, prodej, vedení skladových zásob, plánování produkce, finanční management a další.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Microsoft Dynamics NAV 2009 Grundlagen
Počet stran 376
EAN 9788025128510
Datum vydání 24.08.2011
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,742
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Používáte aplikaci Microsoft Dynamics NAV (dříve známou pod názvem „Navision“) nebo zvažujete její nasazení ve firmě? Jste konzultanti či lektoři přednášející principy integrovaných firemních řešení? Nebo správci sítí, kteří potřebují vědět, jak aplikaci konfigurovat?

Tento pečlivě koncipovaný výukový kurz vás v rekordním čase naučí systém implementovat, instalovat, spravovat a dokonale ovládat. Je založen na případové studii ukázkového systému CRONUS CZ, který je integrovanou součástí aplikace a v němž můžete přistupovat ke všem jejím funkcím. Cílem publikace však není jen zdokonalení ovládání Dynamics NAV, ale také (a především) porozumění pozadí a souvislostem, které se ukrývají v jednotlivých procesech aplikace. Získané dovednosti, vědomosti a znalosti pak využijete nejen při vypracovávání desítek cvičení, ale hlavně přímo v praxi.

V knize naleznete mimo jiné tato témata:

* Ovládání klienta na míru rolím i klasického klienta

* Správa dodavatelů a dodávka zboží

* Pořizování materiálu

* Logistika a vedení skladových zásob

* Správa zákazníků

* Plánování výroby

* Finanční management

Vzorová řešení cvičení pro klienta na míru rolím i pro klasického klienta získáte na adrese http://knihy.cpress.cz/K1769 po klepnutí na odkaz Soubory ke stažení.

O autorovi:

Andreas Luszczak pracuje jako IT manažer, konzultant a projektant. Má již více než 15letou zkušenost v oblasti návrhu a správy firemního softwaru. Působí také jako lektor přednášející finanční management.

Robert Singer má dlouholeté zkušenosti jako konzultant produktu Microsoft Dynamics NAV. V současné době působí jako profesor finančního managementu na univerzitě ve Štýrském Hradci. Zaměřuje se především na systémy ERP.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM