EN

Navěky

J. R. Ward


Udělá cokoli, aby ji zachránil!
Pro Lydii není loučení s milovaným mužem žádným sladkým utrpením. Jako vlkan je zvyklá být sama – dokud jí osud nedopřál lásku, o jaké si ani netroufala snít. Daniel jako tajný agent vždy očekával, že zemře předčasně. Jen předpokládal, že to bude v terénu – ne na nemocničním lůžku v laboratoři. Protože mu rychle ubývá čas, odmítne lék, aby se mohl soustředit pouze na to, aby Lydia našla svůj klan. Musí využít všechnu svou sílu, aby ochránil svou lásku… i kdyby to znamenalo, že bude žít dál bez něj.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Forever
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Pacnerová
Počet stran 336
EAN 9788026923176
Datum vydání 11.04.2024
Věk od 18
Formát 120x195 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,39
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Pro Lydii není loučení s milovaným mužem žádným sladkým utrpením. Jako vlkan ukrytý mezi lidmi je zvyklá být sama – dokud jí osud nedopřál lásku, o jaké si ani netroufala snít. Daniel jako agent tajné složky vlády Spojených států vždy očekával, že zemře předčasně. Jen předpokládal, že to bude v terénu – ne na nemocničním lůžku v laboratoři. Protože mu rychle ubývá čas, odmítne lék, aby se mohl soustředit pouze na to, aby Lydia našla svůj klan. Musí využít všechnu svou sílu, aby ochránil svou lásku… i kdyby to znamenalo, že bude žít dál bez něj.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
J. R. Ward

J. R. Ward

J. R. Ward (vlastním jménem Jessica Bird) je oblíbenou autorkou erotických paranormálních romancí, které se umisťují mezi bestsellery v New York Times a USA Today. Psaní bylo jejím koníčkem od útlého mládí a již před nástupem na univerzitu se pokoušela publikovat svůj první román. Studovala historii a historii umění se zaměřením na středověk. Poté přešla na studium práv na Albany Law School, kde získala titul. Po studiích začala pracovat v centru lékařské péče v Bostonu a mnoho let strávila ve vedoucích pozicích lékařských středisek. V roce 2001 se vdala za Johna Neville Blakemorea, který ji přesvědčil, aby se pokusila svou tvorbu publikovat. V následujícím roce vychází její první román Leaping Hearts. Později se začala věnovat paranormálním romancím, které úspěšně vydává pod pseudonymem J. R. Ward. Za román From the First obdržela cenu RITA a za Lover Awakened (z cyklu Black Dagger Brotherhood) cenu Romantic Times.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM